2777
2789
عنوان

کفر نمیگما ولی این روزا شدیدا به این فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 42 پست
کی گفته: هر قصه زندگی پایان خوشی باید داشته باشه.شمر و یزید و فرعون و ... کدوم پایان خوشی داشتند ؟

اونا خب آدمای بد بودن و تقاص پس دادن

ولی بچه های معصوم چی؟

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

نمیتونم درک کنم اینواینجوری که به هیچکدوم از آرزوهامون نرسیدیم باید منتظر باشیم‌بمیریم که اون دنیا ب ...

این دنیا خیلی کوچیکه ، آرزوها هم کوچیکه. ما نمیتونیم این موضوع رو الان درک کنیم. چون اون دنیا رو ندیدیم.

مثل زمانی که تو دنیای رحم مادر بودیم. اونجا هم هیچی از دنیا بیرون خبر نداشتیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی امام و پیامبر هم پایان خوشی نداشتن شمر و یزید ک دیگ هیچی

خب آدم به چی دلخوش باشه؟

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

عزیزم این دنیا محل گذرهمسیریه که اومدیم چند صباحی ازش رد بشیم و بریم

نمیدونم انگار دارم دست و پا میزنم غرق نشم توی این بیمادی

عزیزم این دنیا محل گذرهمسیریه که اومدیم چند صباحی ازش رد بشیم و بریم

بااین تفاوت که من از بیابون خاردار رد میشم

یه سریام از جنگل و دریا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
خب آدم به چی دلخوش باشه؟

هیچی فقط زندگیو سر کنه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

اونا خب آدمای بد بودن و تقاص پس دادنولی بچه های معصوم چی؟

از پیامبر و اماما و علی اصغر و علی اکبر مظلوم تر داریم؟

دنیا برااونام خوب نبود

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
حتی امام و پیامبر هم پایان خوشی نداشتن شمر و یزید ک دیگ هیچی

ما از مرگ می‌ترسیم. چون این دنیا رو با گرفتن مدرک و ازدواج و خرید خونه و ماشین و ... میسازیم. اما اون دنیا رو نساختیم. 

وگرنه عاشق رفتن به اونجا می‌شدیم. 

ببین فهمیدم افسردگی واقعا ربط به انرژی منفی داره ..یه کاری بلد شدم عالی میره راحت میشی شاد شاد

خو بگو دیگه

ما از مرگ می‌ترسیم. چون این دنیا رو با گرفتن مدرک و ازدواج و خرید خونه و ماشین و ... میسازیم. اما او ...

من اعتقادی ب اون دنیا هم ندارم صرفا زندگی میکنم تا روزی ک پایانم برسه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

ما از مرگ می‌ترسیم. چون این دنیا رو با گرفتن مدرک و ازدواج و خرید خونه و ماشین و ... میسازیم. اما او ...

وقت داریم کاردیگه بکنیم؟

همش بایید بدویمم

از پیامبر و اماما و علی اصغر و علی اکبر مظلوم تر داریم؟دنیا برااونام خوب نبود

آدم به ته خط رسیدنی

دوست داره ته و توی زندگی و فلسفه و دین رو در بیاره شاید یه دلخوشی برای ادامه دادن پیدا کنه

اما نمیتونه

دلم میخواد چنگ بزنم به یه چیزی بگم این امیده با این میتونم زنده بمونم بجنگم و تموم شه این حال بد

ولی نمیشه انگار

منم مثل خودت فک میکنم همسرم فقط۲۳سالش بود ازدنیارف دقیقا نمیدونم بگم چرا برای چی اصلن باکدوم قانون اخه مگه قرارنبود بغدازسختی اسانی باشه لامصب اونکه ازروزیکه بدنیااومده بود تاروزیکه رف سختی کشید پس اسانی کجابود اخه منه ۲۴ساله چ گناهی کردم که باید این همه عذاب بکشم تاوان چیو دارم میدم پس اون عدالت کجاست؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
2810