2777
2789

مدتیه درگیر افسردگیم و بیشتر جملاتی که بهم میگن اینه که درست میشه تهش خوبه اتفاقای خوب میوفته جبران میکنه خدا همه اینارو

ولی یمدت بیمارستان کار میکردم بنا به شرایطی

من هر روز با چشمای خودم میدیدم که چطور جوون پیر زن و بچه رو تخت بیمارستان از دنیا میرن حالا سالخورده هارو کاری ندارم ولی اون جوون یا نوجوونارو

یعنی به اونا هم میگفتن غصه نخور همه چی درست میشه

اصلا اونا به آرزوهاشون رسیده بودن که از دنیا رفتن؟

مگه نمیگن هر قصه زندگی پایان خوشی باید داشته باشه چون خدا گفته بعد هر سختی آسانی است

ولی اونا چی؟

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین فهمیدم افسردگی واقعا ربط به انرژی منفی داره ..یه کاری بلد شدم عالی میره راحت میشی شاد شاد

جانم؟

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

زندگی که با مرگ تمام نمیشه حیات ما ادامه داره

اگه فرضا شما یه آرزوی خوبی داری توی دنیا و بهش نمیرسی خدا یا اون دنیا به جاش پاداش میده یا از گناهامون کم میکنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نگو ، یاد یکی از بیمارستان‌های شهرمون میوفتم ، واسه دانشجو ها و انترن هاست.از این ور بیمار میره تو ، ...

نه بیمارستان ما اینطور نبود

دانشجو نداشت کلا

زندگی که با مرگ تمام نمیشه حیات ما ادامه دارهاگه فرضا شما یه آرزوی خوبی داری توی دنیا و بهش نمیرسی خ ...

نمیتونم درک کنم اینو

اینجوری که به هیچکدوم از آرزوهامون نرسیدیم باید منتظر باشیم‌بمیریم که اون دنیا بهمون پاداش بدن

نمیتونم درک کنم اینواینجوری که به هیچکدوم از آرزوهامون نرسیدیم باید منتظر باشیم‌بمیریم که اون دنیا ب ...

نمیدونم این حدیث مال کدوم یکی از اهل بیته ولی محتواش اینه آدما وقتی توی بهشت میرن و میبینن بابت رنج های دنیایی چه قدر پاداش میدن آرزو میکنن کاش بیشتر اونجا رنج میکشیدن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اینکه هر قصه پایان خوشی داره چرندی بیش نیست اتفاقا زندگی و طبیعت ناعادلانه هستن ی وقتایی جبر طبیعت چنان سیلی ای بهت میزنه ک دیگ هیچوقت ادم سابق نمیشی 

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

کی گفته: هر قصه زندگی پایان خوشی باید داشته باشه.شمر و یزید و فرعون و ... کدوم پایان خوشی داشتند ؟

حتی امام و پیامبر هم پایان خوشی نداشتن شمر و یزید ک دیگ هیچی 

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

ببین فهمیدم افسردگی واقعا ربط به انرژی منفی داره ..یه کاری بلد شدم عالی میره راحت میشی شاد شاد

افسردگی ب هورمون ها ربط داره خیلی اوقات دلیلش بیولوژیک هست یعنی کاری ازت برنمیاد 

عزیزم این دنیا محل گذره

مسیریه که اومدیم چند صباحی ازش رد بشیم و بریم 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

2810