2777
2789
عنوان

کفر نمیگما ولی این روزا شدیدا به این فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 42 پست
نگو ، یاد یکی از بیمارستان‌های شهرمون میوفتم ، واسه دانشجو ها و انترن هاست.از این ور بیمار میره تو ، ...

وای دقیقا تو شهر ما هم یه بیمارستان اینطوری هست ، منم موقع سزارین رفتم اونجا آخرش یه خانمی اومد گفت میتونی انجام بدی یا خودم بیام ، خانمه هم گفت نه استاد خودم میتونم ! آخرش هم گفتن همون استاد منو عمل کرده که من اصلا ندیدمش تو اتاق جراحی 

منم مثل خودت فک میکنم همسرم فقط۲۳سالش بود ازدنیارف دقیقا نمیدونم بگم چرا برای چی اصلن باکدوم قانون ا ...

خدا رحمتشون کنه

منم برادرمو از دست دادم چند ماهه

ساده ترین و مظلوم ترین انسان دنیا بود

از نظر عقلی یکم مشکل داشت و بخاطر همین میگم آزارش به مورچم نمیرسید

نمیدونم حتی چرا باید جوری از پیشمون میرفت که ما دلیل مرگشم نفهمیم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رحمتشون کنهمنم برادرمو از دست دادم چند ماههساده ترین و مظلوم ترین انسان دنیا بوداز نظر عقلی یکم ...

هوووف سخته سخت ترین کاردنیااین عزیزتو عزیز جوونت رو بادستات بدی خاک تااخرین روز عمرم دیگه ادم سابق نمیشم اصلن من گناهکار همسرمم گناهکار بچه۲سالم چ گناهی داشت که باید تااخرعمربی پدربزرگ شه چراهای زیادی هس که هیچوق حل نمیشن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
من اعتقادی ب اون دنیا هم ندارم صرفا زندگی میکنم تا روزی ک پایانم برسه

این حرفها رو الان خیلی هامون میزنیم.الان تو دنیای شلوغ هستیم و فکر می‌کنیم اون دنیا هم همینطوری شلوغ و درهم و الکی هست.

اما اون دنیا دیگه نمیتونیم بگیم اعتقاد نداشتیم. 

خدا پیامبران رو فرستاده برای راهنمایی ماها. 

هوووف سخته سخت ترین کاردنیااین عزیزتو عزیز جوونت رو بادستات بدی خاک تااخرین روز عمرم دیگه ادم سابق ن ...

میبوسیش از طرف من؟🖤

بچه ها تنها چیزین که وقتی میبینمشون گریم میگیره دوست دارم بغلشون کنم

اگه مشکلی نداشت از نظرتون میتونم عکسشو ببینم؟

یا حداقل اسمشو بدونم؟ 

خیلی آرزوها داشتم برای بچه خودم

نشد🖤

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

این حرفها رو الان خیلی هامون میزنیم.الان تو دنیای شلوغ هستیم و فکر می‌کنیم اون دنیا هم همینطوری شلوغ ...

من کلا اعتقادی ب پیامبر و ایناهم ندارم ، ب هیچی اعتقاد ندارم در واقع

فقط زندگیمو پیش میبرم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

اون دنیا اعتقادت قوی میشه. معلومه صفراوی مزاجی و دنبال لجبازی.

لجبازی با کی😅 هرکسی عقاید خودشو داره من از نظر شما لجبازم شماهم از نظر من بیخودی سرکاری

ولی نمیدونم ادمای مذهبی همیشه ب خودشون حق میدن بقیه رو راهنمایی کنن و از نظرشون همه دارن اشتباه میکنن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

افسردگی ب هورمون ها ربط داره خیلی اوقات دلیلش بیولوژیک هست یعنی کاری ازت برنمیاد

نه بعضی وقتا همین آدمای حسود اونایی که چش دیدنتو ندارن انرژی منفیش تلنبار میشه با تراپیست و دارو قرص فایده نداره ..

بااین تفاوت که من از بیابون خاردار رد میشمیه سریام از جنگل و دریا

شما از بیابان خاردار رد میشید می رسید به جنگل...

از کجا معلوم اونایی که از جنکل رد میشن به بیابون خاردار نرسن؟

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

میبوسیش از طرف من؟🖤بچه ها تنها چیزین که وقتی میبینمشون گریم میگیره دوست دارم بغلشون کنماگه مشکلی ند ...

اره عزیزم حتما میبوسمش 

باباش اسمشو گذاشت دمیر یه اسم ترکی هس به معنای امپراطوربزرگ!

نمیدونم برای دردتون چی بگم امیدوارم بهترینابرات اتفاق بیفته و سهم دلت یه کوچولوی دیگه باشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤