2777
2789
عنوان

زندگی همش شانسه تلاش بیخود بود بخدا خودتون را‌ زیادخسته نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 31 پست

بنظر من روزی آدمها و سرنوشت و تقدیر از قبل نوشته شده و واقعا شانس و اقبال خیلی تاثیر داره ...همه چی تاثیر داره تلاش هم موثر هست ....نمیشه گفت بی تاثیره اما نقش شانس خیلی بر جسته تره

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی همش بستگی به پدر و مادر خوب داره

تو پدر و مادر حامی داشته باش تا آخر عمر خوشبختی 

پدر مادر حامی شوهر خوب برات گیر میارن تو زندگی کمکت می کنن پیشرفت کنی تو درس تو بچه داری تو همه چی کمکت می کنن 

پدر و مادر بد هم همش به فکر تخریبت هستند تو بهترین زندگی رو هم بسازی فاتحه می خونن تو اون زندگی 

چرته زندگی فقط تلاشه وقتی تلاش کنی شانسم باهات همراه میشه خدا و کائنات همه چی دست به دست هم میدن تا تو به هدفت برسی

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

شانس اعتقاد آدم های ضعیفه من به شانس اعتقاد ندارم با اینکه خودمم میشه گفت بدبختم

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
من که رتبه ۳۰۰ بودم چی .اوفف نتیجه ندیدم

چه عالی 

چه رشته ای بودین الان شغلتون چیه 

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
اینکه من رتبه ۱۵۰۰ کنکور بودم دستاورد نبود

👍👍

منظور اسی این نیس شما هیچ تلاشی نکنید بشینید از گشنگی بمیرید کلی میگه همه چیم نظم و عدالت و تلاش نیس گاهی ب طور تصادفی ی موقعیتی برا آدم پیش میاد از کسانیک خیلی بیشتر از اون برا زندگی تلاش کردن جلو میزنه 

2810