2777
2789

الان من دوستم همراه مادرش بود تو بیمارستان و با یک نفری اونجا آشنا شد و ازدواج کرد که اولش هیچی نداشت الان تو دبی رستوران داره چند تا ساختمان پزشکان داره تو مرکز،شهر  و اصلا من اسم ماشینشو نمیدونم

منم‌عین‌چی درس خواندم‌تا سی سالگی خوشگل هم بودم آخرش با یو کارمند ازدواج کروم آدم خوبیه ولی بخور نمیر

تا بخوای از این‌مثال‌ها هست 

ته همه جی برمیگرده به شانس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب دختر خوب ، فرض کنیم حرف شما درسته و همه چی شانسه . خوب کسی که همچین شانس عجیبی نداره که شوهرش بشه میلیاردر ، اگه خودش هم تلاش نکنه که دور از جون همین یه لقمه نون هم گیرش نمیاد .

منظورم اینه که کسی از شانس و آینده خبر نداره . برای همین امروز باید همه تلاشت رو برای یه زندگی خوب بکنی ، اگه از اون موقعیت های خاص سر راهت بود که چه بهتر وگرنه حداقل با تلاش خودت به یه جایی برسی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

منم این موارد زیاااااااد دیدم،یه دوستی داشتم عاشق یه پسر فامیل خودشون بود،پسر بی پول و بیکار و هیچی ندار،یعنی تا خودکشی پیش رفت ک باهاش ازدواج کنه،اما نشد،در عوض یه خواستگار براش اومد ماشاالله پولدار و همه چی تمام...دوستم  غرق در رفاه و آسایش و مسافرت داخل و خارج.

همیشه میگم خدا باید برای آدم خوب بخاد

پس دستاوردی ندارید مهم نیست چندتا ۲۰ تو کارنامه داشته باشید یا چندبار نفر چندم کنکور شده باشید مهم ا ...

اره اینها شعارهایی بود که ۲۰ سال باهاش زندگی کردم ولی شما هم مثل من در حوالی ۴۰ سالگی متوجه حرف من خواهید شد. مطمئنم حدود ۲۵ سالتونه

اره اینها شعارهایی بود که ۲۰ سال باهاش زندگی کردم ولی شما هم مثل من در حوالی ۴۰ سالگی متوجه حرف من خ ...

خب من واینمیستم شانس بیاد سراغم خودم میرم دنبالش خیر ۲۵ سالم نیست 

2810