2777
2789
عنوان

کیا اندام سیبی شکل دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 54 پست
گیاه خواری چطوری؟مثلا چی میخوری؟

سرچ کن میوه وسبزیجات صفرکالری.تمام اونا رو مصرف میکنم.فقط قبل ورزش دوتا تخمرغ آبپزمیخورم.که ضعف نکنم .گرسنگی واذیت نداره من اگه بچه شیرنمیدادم تمام هفته گیاه خواری میکردم.روزهای دیگه مثلا سینه مرغ یابوقلمون وگریل میکنم با قارچ و کدوسبز.به همراه یه ظرف سالاد.وقتی گرسنه ام میشه ووسوسه میشم هویج یا خیارمیخورم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل رژیم سیب بودم

۴ ماهه رژیمم و ۱۶ کیلو کم کردم

کاملا میفهمم چی میگی

هرچی چاق میشی میره توی شکمت

من حتی همکلاسی دانشگاهم باردار بود ماهای اخرشم باز شکمش از نصف منم کمتر بود😐

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
من اندامم مثل باربیاست

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
شکمم گنده س و پهلو دارم ولی مثلا باسنم کوچیکه سینه هامم متوسط خیلیا میگن خوبه اندامت تو که چاق نیستی ...

منم دقیقا ھیکلم مثل شماست و متاسفانہ پاھامم خیلی لاغرند یعنی فقط شکم و پهلو چاق دارم و دیگه همه جام کوچیکه

قبل رژیم سیب بودم۴ ماهه رژیمم و ۱۶ کیلو کم کردمکاملا میفهمم چی میگیهرچی چاق میشی میره توی شکمتمن حتی ...

الان اندامت چطوریه؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
سرچ کن میوه وسبزیجات صفرکالری.تمام اونا رو مصرف میکنم.فقط قبل ورزش دوتا تخمرغ آبپزمیخورم.که ضعف نکنم ...

مشکلم یکی دوتا نیست ک من دندون هویج خوردن ندارم بعدم دو روز سینه مرغ پخته شده یا تخم مرع ابپز میخوردم پسرمم از رو من تقلید میکرد غذاشو نمیخورد و عین من رژیم گرفت!ترسیدم صعیف بشه اخه خیلی لاعره اصلا نمیدونم چطور رژیم بگیرم 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید