2777
2789
عنوان

کیا اندام سیبی شکل دارن

718 بازدید | 54 پست

من حدود ۱۰کیلو اضافه وزن دارم رژیم ک میگیرم معده درد میگیرم نمیدونم چکارکنم کمردردم دارم بابچه کوچک نمیتونم برم باشگاه حالا سعی کردم قند و چربی کم کنم تا ب مرور حذفشون کنم شکم دارم هرلباسی میپوشم میگن بارداری؟!شکمم خیلی ضایع است ب نظرتون چه لباسی بپوشم ؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برنامه ی کاهش چربی شکم رو دانلود کن با اون ورزش کن روزی ده دقیقه اینا خست خیلی تاثیر داره من شکمم بعد زایمان جوری گنده مونده بود که انگار بچه پنجا ماهه داشتم تو شکمم دو سه ماه باهاش ورزش کردم الان شکمم خیلی بهتر شده 

غذا هم اکثر پروتئین بخور مثل عدسی شیر بخور جو دو سرپرک واسه صبحانه سعی کن معدتو با سبزیجات و سالاد پر کنی معده درد نگیری

منم مثل شما هستم شکمم بزرگه با این تفاوت که وزنم بالاتره و دکتر گفته باید با دارو و رژیم وزن کم کنم ورزش برام سمه چون ممکنه زانوهام از بین بره هیچ دارو قرصی بهم اثر نکرد حتی رژیم

آمپول لاغری ویکتوزا هم استفاده کردم دریغ از ۱۰۰ گرم کم کردن

سیبی شکل یعنی چطوری بالاتنه و پایین تنه چاق باشه؟ 

ده کیلو وزن زیادی نیست ولی شکمت فکر کنم مربوط به بارداریت باشه درست کردنش خیلی سخته

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
سیبی شکل یعنی چطوری بالاتنه و پایین تنه چاق باشه؟ ده کیلو وزن زیادی نیست ولی شکمت فکر کنم مربوط به ب ...

شکمم گنده س و پهلو دارم ولی مثلا باسنم کوچیکه سینه هامم متوسط خیلیا میگن خوبه اندامت تو که چاق نیستی ولی خودم دوست دارم شکمم کوچیک باشه خسته شدم ازبس هرلباسی میپوشم شکمم قلمبه میاد بیرون

سیبی شکل یعنی چطوری بالاتنه و پایین تنه چاق باشه؟ ده کیلو وزن زیادی نیست ولی شکمت فکر کنم مربوط به ب ...

اره دیگ بارداری !وگرنه انقدر هیکلم خوب بود همه میگفتن خوشبحالت🥺الان زشت شدم😭

شکمم گنده س و پهلو دارم ولی مثلا باسنم کوچیکه سینه هامم متوسط خیلیا میگن خوبه اندامت تو که چاق نیستی ...

تو خونه ورزش کن 

دیر اثر می‌کنه ولی بی نتیجه نیست 

من چند وقته ورزش غوز کمر انجام میدم خیلی بهتر شدم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اره دیگ بارداری !وگرنه انقدر هیکلم خوب بود همه میگفتن خوشبحالت🥺الان زشت شدم😭

اعتماد به نفسش داشته باش ما یه آشنا داریم همیشه خدا میگه شکمم به خاطر پریودی ورم کرده من اصلا شکمم گنده نیست اگر ببینیش میگی هفت ماهه بارداره

اعتماد به نفسش داشته باش ما یه آشنا داریم همیشه خدا میگه شکمم به خاطر پریودی ورم کرده من اصلا شکمم گ ...

بعضیا ضایع نیستن مثلا زنعموم خیلی خیلی چاقه ولی شکمش نسبت ب چاقی کل بدنش خوبه لباسایی میپوشه بهش میاد ما خانوادگی شکممون دوسه برابر وزن کل بدنمونه

2810