2777
2789

کمکم کنید یکی میتونه در زمینه ای کمکم کنه؟ 

حالم اصلا خوب نیس فقط دلم خودکشی و راحت شدم از این جهان میخواد

خیلی خستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیشده

عشق یک پسر شدم. تو مجازی ک به مدت هفت ماه شب و روز حرف میدیم تصویری میگرفتیم عاشق شدیم الان پسره۱۸ سالشه سال اخرشه دبیرستانه مدرسه میره خانوادش فهمیدن منم ۲۱ سالمه بهم نگفته بود چند سالشع گفت دانشگاهم  خیلی حالم خرابه چ کنم😭😭 الانم گوشیشو شکستن پسرع میخواست خودکشی کنع به خانوادش گفته این دختره از من بگیرید  خودمو میکشم کل فامیلشم هی به من زنگ میزنن تهدید میکنن چیزیش بشع تورو میشکشیم من خودمم این وسط عاشقش شدم درد حرفای خانوادشم دارم😭😭😭

عشق یک پسر شدم. تو مجازی ک به مدت هفت ماه شب و روز حرف میدیم تصویری میگرفتیم عاشق شدیم الان پسره۱۸ س ...

میدونم الان تو شرایط خوبی نیستی...ولی اون پسر بهت دروغ گفته و سرکارت گذاشته،ارزش نداره این همه عذاب بکشی.بیخیالش بشو .یه مدت بگذره از سرت در میاد.براتم بشه تجربه که حتی تو دنیای واقعی هم ممکنه پیش بیاد این جور دروغا دیگه چ برسه ب مجازی که همه دروغن.اینم بدون پسری که تو مجازی دنبال دوست دختره خیلی شرایطش داغونه که تو دنیای واقعیش دختری باهاش نیس.تجربه بگیر اگه با کسی آشنا شدی بهت ثابت کنه شرایطشو و چیزایی ک میگه رو ...مجازی هم کلا خط بکش ب چ درد میخوره آخه ...شاید الان حرفام برات تلخ باشه ولی ی روزی ب همین نتیجه میرسی خودت

میدونم الان تو شرایط خوبی نیستی...ولی اون پسر بهت دروغ گفته و سرکارت گذاشته،ارزش نداره این همه عذاب ...

دارم سکته میکنم زنگ میزنه با گوشی رفیقاش از خونه زده بیرون با هزارتا خط تو رو خانوادش. و همه وایساده خانوادش میگن چهار روزه غذا نخوردع😭😭😭😭😭😭 حالش خیلی بده یه شب تا صبح بستری شده عمش بهم گفت خیلی حالش بده ولش کن برو اونم امروز زنگ زد گریه میکرد میگفت جان خواهرم جان مادرم ک اگ بری خودمو میکشم😭😭😭 دلم. نمیاد ولش کنم ولی شرایطمون خیلی با هم متفاوته اصلا به هم نمیخوریم😭😭😭

2810