امسال من هم دبیری زبان فرهنگیان قبول شدم هم حسابداری ازاد. دلم میخواست برم حسابداری که بعد بتونم استخدام بانک شم. شغل باکلاس و با درامد نسبتا خوب. ساعت کاریش هم نسبتا اکی بود. دایی خودم کارمند بانک بود خیلی وضع زندگی شون خوب بود
هی همه تو گوشم خوندن حیفه فرهنگیان رو از دست بدی برو فرهنگیان. با اینکه معلمی رو از ته قلبم دوست دارم ولی حقوق کمش رو مخمه. الان پشیمونم. انصراف بدم به نظرتون؟ برم همون حسابداری؟
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم
بانک واسه خانم سختبعدا که بچه دار بشی می فهمی چقد کار درستی کردمعلمی واسه یه مادر قطعا بهتر
از کجا معلوم من اصلا ازدواج کنم و بچه دار بشم و...
الان من هر چی بگم کاربرا میریزن سرم که نه اله و بلهولی هیچ تضمینی نیست بتونی استخدام بانک بشی ... چو ...
شغل دوم چی پیشنهاد میدی؟
یه کم پس انداز هم دارم واسه کار ازاد