2777
2789

لطفا اول تاپیک یکی مونده به اخرمو بخونین تا دقیق متوجه بشین ممنونم

من برای ازدواج برادرم رفتم شهرستان 

اونجا یکم بحثمون شد تو تاپیک یکی مونده به اخرم هست که چیشد

حالا یک‌ماهه اومدم خونه خودم 

برادرم بهم پیام داد حق با تو بود

با مادرم دعواش شده بوده 

زنگ زده برادرم به شوهرم گعته 

بعد چند روز مادرم زنگ زد گفتم چیشده دعواتون شده 

ناراحت شد که چرا برادرم دعوای خودشونو به من گفته 

بعد من گفتم من به زنداداش پیام احوالپرسی دادم جواب نداد 

نمیدونم چرا جواب نمیده ما باهم اصلا ۵دقیقه هم تنها نبودیم که کاری کنیم دلخور بشیم از هم 

به مادرم گفتم یادتون میاد داداش زنگ‌میزد به نامزدش بد منو میگفت شماهم میگفتی این خواهره تو داری نفت رو اتیش میریختی قلب منو میشکستین 

حالا از این ناراحتی که چرا پسرت دعواتو به دخترت گفته

پس من چی بگم که به ناحق پیش خودم زنگ زدین بدمو به عروس گفتین 

الانم با عروسمون اصلا یک کلمه جز احوالپرسی حرفمون نشده 

ولی بهش پیام میدم جوابمو نمیده 

خیلی ناراحتم خیلی دلم میخواست عروس داشته باشیم خوشحال بودم میگفتم ماهم میشیم مثل بقیه خانوادمون بزرگ میشه میشه مثل خواهر نداشتم ولی اینجوری شد😔😔

از اونورم گریم گرفت به مادرم گفتم یاد اون موقع افتادم عصبی شدم قط میکنم 

قطع کردم کلی گریه کردم ولی عذاب وجدان هم گرفتم 

که قطع کردم 

کاش میشد بمیرم😭😭 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

من تاپیکای قبلی شما رو خوندم چرا انقد بدبختی شوهره خوب داری یه بچه داری بشین زندگیتو کن به مامانت هم زنگ نزن دیگه هم برای مادرت چیزی نخر وقتی قدر نمیدونن همون بهتر نباشن بعدشم عروس چیه آخه مگه زنِ برادر هم شد آدم که واسش ناراحتی؟بجای غصه الکی به فکر خودت باش بخاطر مسائل پیش پا افتاده خودتو ناراحت نکن یه مدت دوری کنی خودشون میفهمن چه اشتباهی کردن به عروس هم اصا پیام نده خودتو کوچیک نکن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تاپیکای قبلی شما رو خوندم چرا انقد بدبختی شوهره خوب داری یه بچه داری بشین زندگیتو کن به مامانت هم ...

خیلی ناراحتم خیلی 

یه عمر حسرت خانواده ی بقیه رو خوردم 

الانم باید حسرت اینکه بقیه با زنداداشاشون خوبن میدن خرید میرن خونه همباهم صحبت میکنن رو بخورم

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

رفتم تاپیکتو خوندم اگه عاقل باشی اینقدر نسبت به این نمک نشناس ها مهرطلبی نمیکنی 

اسمشونم نیار تا عزت احترامت برگرده سرجاش

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

رفتم تاپیکتو خوندم اگه عاقل باشی اینقدر نسبت به این نمک نشناس ها مهرطلبی نمیکنی اسمشونم نیار تا عزت ...

میخام اینکارو بکنم 

امروز اینکارو کردم 

ولی عذاب وجدان ولم نمیکنه 

ناراحتم 

میگم چرا باید من مادر اینجوری داشته باشم

میخام اینکارو بکنم امروز اینکارو کردم ولی عذاب وجدان ولم نمیکنه ناراحتم میگم چرا باید من مادر اینجور ...

عذاب وجدان نیست حس چرا من با بقیه فرق دارمه 

میخوای بزور خودتو و خانوادتو بذاری توقالب یه خانواده شاد منسجم برای این تصویر خیالی کلی هم  خرج میکنی هم مالی هم روحی وایسا متوقفش کن و واقعیت رو بپذیر و برای ارامش خانواده خودت و ازتباط خودت و همسرت برنامه ریزی کن 

اون چیزی که شما سعی میکنی بسازی پدرمادرت باید میساختن  

دقیقا همینه 😭😭😭👏👏👏

حالا باید چیکار کنم  عذاب وجدانمو چیکار کنم؟؟

دقیقا همینه 😭😭😭👏👏👏حالا باید چیکار کنم عذاب وجدانمو چیکار کنم؟؟

باید به خودت مسلط بشی این کنترل فقط دست خودته دوست من  این عملیات ابیاری به گل پلاستیکی رو متوقفش کن 

باید به خودت مسلط بشی این کنترل فقط دست خودته دوست من این عملیات ابیاری به گل پلاستیکی رو متوقفش کن

شما چقد خوب صحبت میکنین 😭😭

نمیدونم چرا گریم بند نمیاد

شما چقد خوب صحبت میکنین 😭😭نمیدونم چرا گریم بند نمیاد

غصه نخور دوست من 

اگه خودتو پیدا کنی دیگه اینقدر احساس قربانی بودن نمیکنی 

اشکال از اوناست خودتو بابت رفتار اونا مجازات نکن رهاشون کن 

خیلی ناراحتم خیلی یه عمر حسرت خانواده ی بقیه رو خوردم الانم باید حسرت اینکه بقیه با زنداداشاشون خوبن ...

والا ما هم یه داداشش داشتیم چقدر آرزو داشتیم 

ولی وقتی زن گرفته از این رو به اون رو شد

حتی طرز حرف زدنش هم عوض شده😐