2777
2789

رفته بودیم تفریح فقط حق دارم تفریح مانتویی باشم حالا خودم متوجه نبودم شاید روسریم تو ماشین که هیچکس نمیتونه منو ببینه شاید اومده عقب به مشاور گفت سرش لخت شده ناراحت شدم 😳😳😳منم باز با این حرفش تیک عصبی بهم وارد شد زدم گریه ده ثانیه بخاطر همین موضوعات میخاستم طلاق بگیرم بددله اونجا خودم کنترل کردم. وگنه میخاس باز بزنم بیرون ولی خب مشاور جوری حرف میزنه که تهه دلمون رو بریزیم بیرون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت نقطه ضعفای اعصابتو پیدا کرده داره حرصت میده اگه حجابت مشکل نداشت به یچیز دیگت گیر میده حرصت بده 

این شگرد یسری مرداس همیشه از زن ایراد بگیرن زن حس بی ارزشی کنه خودشون با ارزش بشن ی سیاست کثیف مرداس بهم اموزش میدن

چیکار میکنی واقعا با این معضل

هیچی ،میگه موهاتو جمع کن منم شالمو میشکم

باز پنج دیقه بعد میره عقب

خب درک نمیکنه با دوتا بپه کوچیک که بهم اویزونن شالو کجای دلم بزارم

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

ی نظریه من دارم همیشههع اونم اینه ک زن های مذهبی بیشتر اذیت میشن سر پوشش توسط شوهر یا زن های بی حجاب 

خودم بی حجابم هیچ وقت این بساط نداشتم

جالبه غیرتشون فقط واسه مو و روسری ولی وقتی باید پشت زن باشن وقتی باید حامی باشن و... غیرت ندارن ک

شوهرت نقطه ضعفای اعصابتو پیدا کرده داره حرصت میده اگه حجابت مشکل نداشت به یچیز دیگت گیر میده حرصت بد ...

از کجا میدونی دقیقا پارسال مردم وزنده شدم افسردگی حاد گرفته بودم