2777
2789
عنوان

کاش این مهمونی رو نمیرفتم دعوا شد مقصر خانما بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 79 پست
یه رفیق پایه برای غیبتای همسرتون هستین😍همسر خودمم همینطوره

چقدررررر دوست داشتم شوهرم پایه غیبت کردنام باشه ولی دریغ از یه حرفففف فقط سر تکون میده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عکس پروف خودمم 🥰😚   زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️
چیکارم داری چه ضرری به شما میرسه

خدایی زشته یه آقابیاد غیبت کنه

مگراینکه کم سن وسال باشی

حالا ازمن گفتن بود حرف ها رو رد وبدل نکن

موفق باشی خدابهمرات

((درخواست دوستی هیشکی روقبول نمیکنم اینوهزار باربخون))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتارشون خیلی زشت بوده حالا واقعا مگه مزه خمیر میداد 😒😒

خب وضع مالی خیلی بالایی نداشتن با چیزایی که داشتن درست کردن من که خجالت کشیدم به عنوان یک پسر 

فحش حرف زشت خودش کم بود خاندانش هم شروع به زنگ توهین کردن

حالا یه بی شخصیت گفته کیک مزه خمیر میداد دیگه فحش و دعوا نداشت

مثل مهدکودکی ها هستن

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
یه رفیق پایه برای غیبتای همسرتون هستین😍همسر خودمم همینطوره

من دوتا خواهرزاده دارم ۲۳،۱۹ عاشق اینن ما جمع شیم دور هم بشینن پای غیبت 😂استارتر و اونطوری تصور کردم با نی نی سایتیا😂😂

خدایی زشته یه آقابیاد غیبت کنهمگراینکه کم سن وسال باشیحالا ازمن گفتن بود حرف ها رو رد وبدل نکنموفق ب ...

بعد برا خانما زشت نیست اینجا میشینن از عالم آدم میگن 

حالا یه بی شخصیت گفته کیک مزه خمیر میداد دیگه فحش و دعوا نداشتمثل مهدکودکی ها هستن

اون گفته چرا نشستین توی خونم خوردید و حرف بردید همونجا باید چال می‌کردید همه چی رو 

چقدررررر دوست داشتم شوهرم پایه غیبت کردنام باشه ولی دریغ از یه حرفففف فقط سر تکون میده

البته بگم اگه غیبت از خانواده خودش باشه سکوت میکنه ولی بقیه رو اوکیه

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
2810