2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تصادف..خانوادگے باهم بودن😔دوتادخترداشت همسرش بعد۲،۳سال ازدواج ڪرد بچہ ها پیش باباشونن،دختراولیش ڪمابودبہ هوش اومد هیچے ازقبل تصادف یادش نبود دومے هم خیلے ڪوچیڪ بود

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

یه دوست دیگه ام زایمان سختی داشت ،خیلی سخت 

دکتر به مامانش گفته بود بیا دخترتو ببین شاید اتفاقی براش بیفته ،زایمانش پرریسکه 

مادره رفته بود دخترشو تو وضعیت بد دیده بود و اومده بود بیرون از شدت ناراحتی سکته کرده بود و درجا فوت کرده بود با اینکه ۴۰ سالش بود

ولی دوستم زنده موند و بچه اش الان ده سالشه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

زیاد

خودکشی، نه مادرش همش میگ چرا خودکشی کرد داغون شد. 

سرطان، مادرش بهتر کنار اومد میگ خواست خدا بر این بود. 

تصادف، هنوز که هنوز دارن براش گریه میکنند. 

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
باز خوبه مامانه تو این غم شریک داشته و همسرش همراهش بودهمن بمیرم بابام فرداش یادش میره اصلا دختری دا ...

دور از جونت 

ولی منم مث تو فک میکنم و بارها فک کردم ک مرگ دختر کمتره و به ندرته

ولی به این نتیجه رسیدم که با مرگ من هیچی درست نمیشه 

هیشکی به ظلمایی ک کرده پی نمیبره ینی اگر پی ببره هم اتفاقی نمیفته بعد یه مدت همه چی عادی میشه 

این زندگی سخته ولی ارزش جنگیدن داره 

به خدا نزدیک شو اون موقع خیلی چیزا دیگ برات مهم نیس

وای خدا لعنت کنه اون دکترو با این خبر دادنشچقدر بد

اره نمی‌دونم چرا دکتر اینکارو کرده بود 

دوستم حتی خاکسپاری مادرشو ندید چون بهش نگفته بودن و الکی گفته بودن سرماخورده نمیتونه بیاد پیشت

بعد از خاکسپاری و اینا مرخصش کردن فهمید 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
دور از جونت ولی منم مث تو فک میکنم و بارها فک کردم ک مرگ دختر کمتره و به ندرتهولی به این نتیجه رسیدم ...

دقیقا منم‌ به همین فکر میکنم

بیش تر از این که بمیرم دلم میخواد ول کنم برم

زندگی و دوست دارم ولی هیچوقت. زندگی نکردم

جایی هم ندارم مجبورم بسوزم و بسازم

بله متأسفانه عید امسال سه دختر  بچه و جوان و نوجوان حدود ده سال تا ۲۰سال کم سن و زیبا از فامیل بر اثر تصادف از بین رفتن و راننده مادر یکی از دخترا بود ک زنده مونده خوبه ولی گاهی قاطی میکنه بنده خدا خدا بهش صبر بده

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

دقیقا منم‌ به همین فکر میکنمبیش تر از این که بمیرم دلم میخواد ول کنم برمزندگی و دوست دارم ولی هیچوقت ...

این احساس رو خیلی از ما داریم

بلاخره با درایت و صبر یک دری برات باز می شه

به دلخوشی ث شادی مادرت از دیدن احساس خوشبختی خودت فکر کن

نه به غمش بعد از رفتنت

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
2810