2777
2789

مادرم شش ساله هر هفته بدون یک هفته وقفه میره سر خاک،

شش ساله هر روز در این جمله ها رو میگه،اینو دوست داشت،اینو میخورد،این میون رو دوست داشت،عه ابن غذا رو عاشق بود،

و نمیدونم چرا این که میگن خاک سرده در موردش اتفاق نیفتاد

دوستم خانوادش خیلی ایگنورش  میکردن  تا وقتی که سرطان گرفت و به خانوادش نگفت تا همه بدنش از بین رفت و انروز فهمیدن که کار از کار گذشته بود و  ۱۵ روز بعدش فوت شد

الان مادرش داغون شد خیلی حالش بده خیلی 

تا زنده ایم قدر بدونن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دوست دیگه ام زایمان سختی داشت ،خیلی سخت دکتر به مامانش گفته بود بیا دخترتو ببین شاید اتفاقی براش ...

عجب عاشقانه و دردناک خدا ب دوستتون صبر بده صد درصد خودش و مسئول مرگ مادرش میدونه حتی اگه ب زبون نیاره،دکتره ک هیچ 😒

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

دوست خواهرم ۲۴ سالش بود با پدرش تصادف کرد پدر زنده موند دختر طفلک فوت کرد.مامانشو نمیدونم.ولی داداش بی شرفش به تک تک شماره های گوشیش تماس گرفته بود دایرکتای اینستاشو خونده بود و... پیگیررر.

دختر جوونشون فوت کرده اینا درگیر این بودن که دوست پسر داشته یا نه.دختره بیچاره زنده هم بود خیلی دردو دل داداششو میکرد که اذیتش میکنه.با اینکه محجبه ی کاملم بود

واقعا جهل که از یک دَر بیاد تو عقل و شرف و وجدان و همه چیز میره بیرون

عجب عاشقانه و دردناک خدا ب دوستتون صبر بده صد درصد خودش و مسئول مرگ مادرش میدونه حتی اگه ب زبون نیار ...

اره تا یه مدت داغون بود طفلک 

بعد اینکه پدر هم نداشت و پدرش سالها قبل فوت شده بود و همه زندگیش همین مادرش بود 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
اره تا یه مدت داغون بود طفلک بعد اینکه پدر هم نداشت و پدرش سالها قبل فوت شده بود و همه زندگیش همین م ...

اوخی خدا صبرش بده🥺☘

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!