2777
2789

پوفف

مهمترین هدف تو مستقل شدن پس براش تلاش کن💞میشه دعا کنید آزمون های استخدامی بعدی شهر ما رشته من رو بخواد...ممنونم💚 شهرم رو خواست و الان منتظرم برم مصاحبه...میشه دعا کنید قبول نهایی بشم🩷 ممنونم....قبول نهایی شدم و الان یک ماه هست شاغل هستم توی بیمارستان ...کار توی بیمارستان سخت هست ولی خیلی شیرین به چیز که آرزوت  بوده و یه روزی برات غیر ممکن بود برسی...ممنونم واسه همه دعاهاتون⚘️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درک میکنم چون چندین بار در این شرایط بودم 😂 

یکم استراحت کن چایی بخور دوباره شروع کن

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
ریخت و پاش کردن راحته جمع کردنش سخته😂

خیلییی

مهمترین هدف تو مستقل شدن پس براش تلاش کن💞میشه دعا کنید آزمون های استخدامی بعدی شهر ما رشته من رو بخواد...ممنونم💚 شهرم رو خواست و الان منتظرم برم مصاحبه...میشه دعا کنید قبول نهایی بشم🩷 ممنونم....قبول نهایی شدم و الان یک ماه هست شاغل هستم توی بیمارستان ...کار توی بیمارستان سخت هست ولی خیلی شیرین به چیز که آرزوت  بوده و یه روزی برات غیر ممکن بود برسی...ممنونم واسه همه دعاهاتون⚘️❤️
وای عزیزم منم ماه قبل بیچاره شدم تا تمیز شدن اومدم این جا تاپیک زدم ریختن روی سرم خسته نشی یکبار ولی ...

فک کردم فقط من تا تمیز کنم یخچالو بیچاره میشم

کل فریزر کشوهاشو شستم یخچالم صفحه هاشو بیرونشم از پایین تا بالا دستمال کشیدم هلاک شدممممم مردممم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
وای عزیزم منم ماه قبل بیچاره شدم تا تمیز شدن اومدم این جا تاپیک زدم ریختن روی سرم خسته نشی یکبار ولی ...

به خصوص اینکه مرخصیم گرفته باشی که مثلا استراحت کنی🙂

فک کردم فقط من تا تمیز کنم یخچالو بیچاره میشمکل فریزر کشوهاشو شستم یخچالم صفحه هاشو بیرونشم از پایین ...

منم همه رو ریختم بیرون شستم 

الان دیگه حال ندارم بذلرک تو دوباره

2810