2777
2789
عنوان

دوباره برق رفته

1 بازدید | 26 پست

گند شو در آوردن دیگ بخدا هرروز هروز برق قطع میکنن لعنت بهشون بمیرن پلشت ها

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

اینجا۱ساعتیه ک اومده موندم این تابستون دررداه چی میخایم بکنیم 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا۱ساعتیه ک اومده موندم این تابستون دررداه چی میخایم بکنیم

بخدا تا بستون که هیچ من بدبخت که جنوبی میپزم

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

ارهمردم کار و زندگی دارن اصلا حالیشونه اینا

نه خودشون که راحتن بخدا گفتن اصلا طرف خودشون برق قطع نمیشه فقط کردم بدبخت

نه خودشون که راحتن بخدا گفتن اصلا طرف خودشون برق قطع نمیشه فقط کردم بدبخت

مردم 

بخدا تا بستون که هیچ من بدبخت که جنوبی میپزم

منم جنوبم بوشهر امسال دوسداشتم گریه کنم ازگرما روحش شاد شهید خدمت تابستون پارسال ارامش بود سرمابود

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

برق ما رو یادشون رفته ببرن دو روزهکاش زنگ بزنم یادآوری کنم😂😂

😂😂😂نگران نباش قطع میکنن بخدا کلاس زبان داشتم وسط کلاس برق قطع شد هیچی دیگ کنسل شد یعنی تا الان سه بار بخاطر برق کلاس کنسل شده لعنت بهشون

منم جنوبم بوشهر امسال دوسداشتم گریه کنم ازگرما روحش شاد شهید خدمت تابستون پارسال ارامش بود سرمابود

بازم تکرار کنم که چرا خودتونم خودتونو قبول ندارین؟🗿

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

وااتی بخدا اره روحش شاد پارسال خدایی عااالی بود قدر ندونستیم از این خبرا نبود هر روز برق قطع شه خدا ازش نگذرع

😂😂😂نگران نباش قطع میکنن بخدا کلاس زبان داشتم وسط کلاس برق قطع شد هیچی دیگ کنسل شد یعنی تا الان سه ...

اره تازه برقا که بره، نت هم بشدت سرعتش کم میشه😕😕

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

بازم تکرار کنم که چرا خودتونم خودتونو قبول ندارین؟🗿

هان

جالبی اینکه یکی از مسئول های سازمان نیرو توی برج ماست و برق اینجا نمیره /=توف به این داوری

اره بخدااا منم دوستم خونشون یه جا هست میگ چند تا مسئول ها هستند اونجا اصلا قطع نمیشه 

2810