2777
2789

نه واقعا 

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کشاورز داریم تا کشاورز یکی چند هکتار باغ میوه یا کشت زعفرون و پسته داره یکیم یه زمین داره برای کشت گندم و جو یا برنج با اب تقسیم شده سالانه اولی پولداره اما دومی خیر چون فقط اندازه خرجش زندگیش شاید بشه درامد زمینش اونم اگه بارندگی خوب باشه و محصول خوبی اون سال نصیبش بشه

کشاورزی اولا به مساحت زمین ومقدار اب بستگی داره هرچی بیشتر درآمد بیشتر ولی خوب کلا کشاورزی بخصوص ت  ایران زحمت زیاد هزینه خیلی خیلی بالا آفت وریسک بالا ودرامد کم داره. طفلی ها میلیاردی هم دربیارن حداقل نصفش بیشترش میره برا خرج های که کردن سودش خیلی کمه 

پس چرا سیبای ما همش رو دستمون مونده 🤒

توی شهرستان ما از مرداد تاجر های سیب میان و شروع به خریداری میکنن و چک میدن دست کشاورزا و از آخر شهریور کلی کارگر میارن خودشون شروع به چیدن میکنن و زحمت اینم کشاورز نمیکشه

شاید برای اینه که شهرستان مارو شناختن دیگه کیفیت محصول و... 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)