الان اگه بگم چند سالته عصبانی میشی
اونی که چهره طرف رو میبینه میگه عیب نداره میگم بله میرم عمل زیباییش میکنم مغزش مشکل داره... اونی هم که رفت مو کاشت به مرور احساس کرد مو به کاره خیلی بهتر میشه و اتفاقا شد
شما خواستگار اومد سلام کرد اگه چهره اش به دلت نشست بگو بله ادامه بدیم ببینم شخصیتت چطوره.... درباره کار و خونه و ماشین و خانواده اش و اعتقاداتش دیگه بستگی به شرایطتت تصمیم میگیری
مگر اینگه دنبال برد پیت، هرتیک روشن و... باشی که باید سالها صبر کنی مثل شهاب سنگ که هر صد سال رو زمین می افته
درباره چادر، چادر ظاهر نیست اعتقاده... کسی که بیاد بگه اعتقادات مذهبی رو عوض کن باید بگی نه... واسه همین میگن هر کی با کیش و مسلک خودش ازدواج کنه بخصوص زن
درباره تربیت ... انسان تا آخر عمر در حال رشد روحی هست وگرنه حافظ و رودکی در 40 سالگی مقام پیدا نمی کردند
میری باهاش زندگی میکنی چهارتا اخلاق خوب تو از اون یاد میگیری ، چهار اخلاق بد اون کنار میذاره... هم از نظر روحی کنار هم بزرگ میشین هم زندگی تون رو می کنین....
دوست من بیست سالگی تمام اینا رو بهش میگفتیم یه کلام میگفت نه شما نمیدونین ....تمام حرفای ببخشید الان شما رو میزد . تمام دلایل..... الان شده سی ساله اش کامل پخته شده میگه همه حرفای شما درسته، من باید تلاش کنم کمال گرا نباشم
تو هم صبر کن به مرور زمان شناختت از دنیا بیشتر میشه عمیق میشی، حتی اگه سی رو رد کردی، هنوزم برای پخته شدن جا داره ... خدا کارش درسته هر چیزی تو وقتش برات اتفاق می افته 🌹