2777
2789
عنوان

موندم با چه پسرایی ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 82 پست
80 میلیون مون رو کردی مشروب خور و رفیق بازالان 40 تا مرد جوون تو فامیل ما هست اعتقاد معمولی ، بدون ر ...

😅😅😅

اخه هر کی رو دیدم همینجور بوده و کاملا هم عادی شده انگار ولی من دوست ندارم 

انشالله 

والا من از خودم تعریف نمیکنم ولی دنبال پول نیستم چشم و دل سیرم و اخلاق برام مهمتره و یه زندگی معمولی رو قبول میکنم ولی باز میبینم پسر با اخلاق نیست 

80 میلیون مون رو کردی مشروب خور و رفیق بازالان 40 تا مرد جوون تو فامیل ما هست اعتقاد معمولی ، بدون ر ...

خدا این مدلاشو سر راه من میزاره ولی واقعا تو قیافه و اندام افتضاحن واقعا این مسئله من یکی رو دیگه نا امید کرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😅😅😅اخه هر کی رو دیدم همینجور بوده و کاملا هم عادی شده انگار ولی من دوست ندارم انشالله والا من از ...

ببین خواهری

روی یه مسئله بد کلید نکن میاد سمتت

بگو چی می خوای نگو چی نمی خوای

بگو خدایا یه پسر سالم بفرست برای ما با تشکر

نگو خدایا میشه عرق خور ها رو سمت من نفرسی... اینو میگی کلا ناسالم میاد سمتت ...در ضمن سر خدا غرم زدی....

اینا ک همیشگی نیست بالاخره هرچیزی ی زمانی داره به مرور آدما عوض میشن پخته ترمیشن مهم اینه بتونیم به ...

اخه میگن کسی عوض بشو نیست ذاتش و اخلاقش همونی که هست میمونه 

به نظرتون مثلا پسری که دختربازه چجوری میتونه عوض بشه و دست از اینکار برداره و به زنش متعهد بمونه؟! بدتر میشن که بهتر نمیشن این همه خیانت و طلاق از کجا میاد پس؟ 

خدا این مدلاشو سر راه من میزاره ولی واقعا تو قیافه و اندام افتضاحن واقعا این مسئله من یکی رو دیگه نا ...

دوست پسر دوستم خودش اصلا تیپ و قیافه و هیکل نداره بعد انتظار داره دوستم باربی و پرنسس باشه 😂😐

انتظارت و پرو بودنشون از همه بدتره 

دوست پسر دوستم خودش اصلا تیپ و قیافه و هیکل نداره بعد انتظار داره دوستم باربی و پرنسس باشه 😂😐انتظا ...

بخداااااا من این مدلی داشتم 

من اهل دوستی اینا نیستم 

هرکیم میاد خدایش پسر خوبه ولی واقعا با چهره هاشون نمیتونم کنار بیام بخدا حتی قید قدم زدم ولی اینو دیگه نمیتونم 

سعی میکنم وقت بزارم بله به دلم بشینه ولی بعد چند جلسه هم نمیتونم باز تحملش کنم 

دیگه خسته شدم خدایش نمیدونم بعضی چجوری کنار میان 

😓😓

خدا این مدلاشو سر راه من میزاره ولی واقعا تو قیافه و اندام افتضاحن واقعا این مسئله من یکی رو دیگه نا ...

و اما.... قیافه و تیپ

اون 40 تا مردی که گفتم یکیش موهاش کم‌پشت بود خانم جواب مثبت داد شوهر رو فرستاد مو کاشت الان ببینی میگی به به

یکیش درآمد مرده کم بود چند سال با هم ساختن زندگی کردن مرده شغل خوب گیر آورد الان خدا رو شکر اوضاعشون خوبه

یکیش مرده تیپ خز میزد خانومه دوبار براش لباس خرید الان خوش تیپ ترین هست

یه مورد خیلی حاد مرده گاهی سیلی چیزی میزد زته خیلی مهربونه بود فقط صبوری کرد الان مرده دعوا جایی ببینه فرار

می‌دونی می خوام بگم چی 

می خوام بگم اگه کسی قصد ازدواج قصدااا قصد ازدواج داشته باشه با توجه به شرایط خودش یه 60 درصدی رو قبول می‌کنه می‌ره میسازه... انشاءالله ساخته میشه 

یا راهی خواهم یافت یا خواهم ساخت

ولی اونی که نشسته تا یه صد در صدی بیاد ... انشاءالله پاک زندگی کنه اون دنیا تمام فرشته های مرد میان استقبالش...

نمونه اش دوست من که الان سی رو رد کرده و از وحشت تنهایی بقیه عمر به خودش لعنت میگه برای این همه کمال گرایی..‌.

اخه میگن کسی عوض بشو نیست ذاتش و اخلاقش همونی که هست میمونه به نظرتون مثلا پسری که دختربازه چجوری می ...

من الان خودم با ۱۰سال پیشم زمین تاآسمون فرق کردم.همه همینن 

2810