2777
2789
عنوان

موندم با چه پسرایی ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 82 پست
من فکر میکنم نادیده میگیرن و گذشت میکنن که فقط بگن ما شوهر کردیم و از بقیه عقب نمونن که حالا بعدا یا ...

نمی‌دونم شاید خوبش هست برای ما نمیاد

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اما.... قیافه و تیپاون 40 تا مردی که گفتم یکیش موهاش کم‌پشت بود خانم جواب مثبت داد شوهر رو فرستاد ...

درمورد زیبایی عزیزم اینو نمیشه به همه تامین داد چهر طرفو که نمیتونم بگم جراحی کنه ادما باید اول چیزی که میبینن رو بپذیر با تصور اینکه ممکنه هیچوقت تغییر نکنه وارد زندگی بشن 

من اگر یکی رو بیارم تو زندگیم به امید اینکه فلان چیزش تغییر میکنه که هم دارم خودمو گول میزنم هم اون بد بختو بازیچه کردم 

من سعی میکنم تو این جور موارد همیشه خودمو بزارم جای طرف مقابلم ببینم اگر اونم منو همینطور میخواهد یا نه خب قطعا ناراحت میشم وقتی تغییر ازمن بخواهد 

من خواستگار داشتم از من خواسته چادری نباشم خب بگم چی؟ بگم چشم چون تو دوست داری تغییر میکنم؟

درمورد اخلاق و یا بعضی مسائل دیگه هم باید عرض کنم خدمتتون که من مادر اون فرد نیستم که طرفمو بسازم و تربیتش کنم به قول معرو تا گوساله گاو شود دل صاحبش کباب شود من عمرمو بزارم تا یک نفرو تربیت کنم مناسب زندگی بشه؟ خب تهش میشم مثل نصف اعضای نی نی سایت که 

یه ادم مریض عصبی داغون خسته

بخداااااا من این مدلی داشتم من اهل دوستی اینا نیستم هرکیم میاد خدایش پسر خوبه ولی واقعا با چهره هاشو ...

منم اهل دوستی نیستم 

اره الان یا پسره قیافه نداره پول داره یا برعکس 

خیلی بد شده 

ولی خب تو کارتو ادامه بده چند جلسه صحبت کن شاید به دلت نشست 

درمورد زیبایی عزیزم اینو نمیشه به همه تامین داد چهر طرفو که نمیتونم بگم جراحی کنه ادما باید اول چیزی ...

الان اگه بگم چند سالته عصبانی میشی

اونی که چهره طرف رو میبینه میگه عیب نداره میگم بله میرم عمل زیباییش میکنم مغزش مشکل داره... اونی هم که رفت مو کاشت به مرور احساس کرد مو به کاره خیلی بهتر میشه و اتفاقا شد

شما خواستگار اومد سلام کرد اگه چهره اش به دلت نشست بگو بله ادامه بدیم ببینم شخصیتت چطوره.... درباره کار و خونه و ماشین و خانواده اش و اعتقاداتش دیگه بستگی به شرایطتت تصمیم میگیری

مگر اینگه دنبال برد پیت، هرتیک روشن و... باشی که باید سالها صبر کنی مثل شهاب سنگ که هر صد سال رو زمین می افته

درباره چادر، چادر ظاهر نیست اعتقاده... کسی که بیاد بگه اعتقادات مذهبی رو عوض کن باید بگی نه... واسه همین میگن هر کی با کیش و مسلک خودش ازدواج کنه بخصوص زن

درباره تربیت ... انسان تا آخر عمر در حال رشد روحی هست وگرنه حافظ و رودکی در 40 سالگی مقام پیدا نمی کردند

میری باهاش زندگی می‌کنی چهارتا اخلاق خوب تو از اون یاد میگیری ، چهار اخلاق بد اون کنار می‌ذاره... هم از نظر روحی کنار هم بزرگ میشین هم زندگی تون رو می کنین....

دوست من بیست سالگی تمام اینا رو بهش می‌گفتیم یه کلام می‌گفت نه شما نمی‌دونین ....تمام حرفای ببخشید الان شما رو میزد . تمام دلایل..... الان شده سی ساله اش کامل پخته شده میگه همه حرفای شما درسته، من باید تلاش کنم کمال گرا نباشم

تو هم صبر کن به مرور زمان شناختت از دنیا بیشتر میشه عمیق میشی، حتی اگه سی رو رد کردی، هنوزم برای پخته شدن جا داره ... خدا کارش درسته هر چیزی تو وقتش برات اتفاق می افته 🌹

الان اگه بگم چند سالته عصبانی میشیاونی که چهره طرف رو میبینه میگه عیب نداره میگم بله میرم عمل زیبایی ...

من حرف های شمارو برای خودتون باز کردم دقیقا حرفم هنین بود ادما تو هر جایگاه و شرایطی تا خودشون نخواهن و احساس نیاز نکنن تغییر نمیکنن 

قرارم نیست دیگران بخاطر من تغییر کنن باید خودشون بخواهن مسئله نبود کیس هم دقیقا همینجاس همینجا که اون ادم حتی دلش نمیخواهد بهتر بشه حتی قبول نداره خیلی چیز هارو 

بعدشم من گفتم چهره ها بده رد میکنم شما هم هنینو دارین میگن واقعا خنده داره که اصلا داریم سر چی بحث میکنیم چیزی حرفمون یکی فقط من دارم مینالم از اینکه چهره خواستگارمو نمیتونم هیچجوره بپذیرم و افرادی مثل شما میشنن میگن کمال گرایی والا من بخاطر این مسئله حتی روانشناس هم رفتم با خواستگارم اونم حقو به من داده نمیدونم چرا فکر میکنید بقیه نسبت به فهمیدن یا اگاهی گارد دارن من فقط مبحث رو برای شما باز کردم ولی شما فقط مغلطه کلام میکنید و بحثو به سن ربط میدین 

چه بستر ادم های سن بالایی که از زندگی و گذشته خودشون پشیمونن ولی راهی نیست 

من فقط چون دلم نمیخواهد یروزی مثل اونا بشم میشم بچه

بیخیال

درمورد زیبایی عزیزم اینو نمیشه به همه تامین داد چهر طرفو که نمیتونم بگم جراحی کنه ادما باید اول چیزی ...

اینم بگم دوست من که

پسر رییس دانشگاه افسری امام علی علیه السلام رو رد کرد

پسر کارخونه رامک

پسر نماینده شهر

پزشک

خلبان

وکیل

قاضی

مهندس

رد کرد و گفت خوش تیپ نیست، قیافه نداره.... 

فقط یه کلام قیافه و تیپ ... از وقتی هم وارد اینستا شد با دیدن شوهرای فیک بقیه اصرارش بیشتر شد 

اما الان دیگه تازگیا میخواست زن کسی بشه که زن طلاق داده بود و چهل سالش بود... اونم مرده بهش گفت نه برو‌ نمی‌خوام!!!

این حال و روز رو‌ داره از شدت فشار روحی تو مرز افسردگی و ام اس هست

کاری هم از ما بر نمیاد جز غصه اش رو خوردن

من حرف های شمارو برای خودتون باز کردم دقیقا حرفم هنین بود ادما تو هر جایگاه و شرایطی تا خودشون نخواه ...

درکت می کنم.... از هر صد تا خواستگار دو سه تاش چهره اش قابل فکر کردنه...

انشاءالله بالاخره یکیش به دلت بشینه

2810