2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 44 پست
حالا چرا انقد از پشت میدی حامله نمیشی ولی دور از جون مریض میشی

چیکار کنم خب اون تحمل نداره 🤦🏻‍♀️ فعلا در حد پشت قبول کردم ولی گفتم تا عروسی نکردیم از جلو نمیزارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقد من این دو هفته استرس کشیدم از این موضوع که خدا میدونه 🤦🏻‍♀️ تازه امروز میخواستم برم بی بی چک ...

نه ولی به خودت رحم کن

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
چیکار کنم خب اون تحمل نداره 🤦🏻‍♀️ فعلا در حد پشت قبول کردم ولی گفتم تا عروسی نکردیم از جلو نمیزارم

ان شالله زودتر عروسیتونو میگیرین . خدانکنه این مردا عادت کنن حالا مگه ول میکنن مراقب سلامتیت باش عزیزم 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
ازپشت آدم حامله نمیشه قابل توجه نامزدهای عزیز،استرس وقرص باعث لکه بینی وجلوعقب شدن پریودمیشه اینقدمی ...

خودم میدونم از پشت حامله نمیشن 

فقط ترسم این بود یه مقدار از آب ریخته باشه روی جلویی 

همین 

2810