2777
2789
عنوان

خانم های متاهل شاغل میشه بیاین

164 بازدید | 24 پست

خانما من الان دانشجوی دکتری م و خیلی دوست دارم در آینده ان شاالله استاد دانشگاه بشم. الان عقدم و همسرم بهم پول توجیبی میده اما کافی نیست و خیلی هزینه هامو خودم میدم و خانواده م هم کمکم میکنن

الان هنوز هیچی نشده همسرم هی میگه بعدا که استاد شدی و حقوقت زیاد شد باید برای زندگی مشترک خرج کنی و ...  البته با لحن خوب میگه هااااا 

وقتی اینطور میگه من اعصابم خورد میشه آخه من الان ازش چیزی نخواستم اصلا و پرتوقع نبودم ولی حس میکنم قدر نمیدونه و .....

به نظرتون الان چطور بگم  آخه هنوز معلوم نیست من بعدا بتونم شغل پیدا کنم و ....

از اینکه از الان نشسته حساب کتاب کرده خیلی ناراحتم

ور امد خانوم مال خودشه. از الان بهش بگو رو حقوقت حساب باز نکنه. تازه نفقه مربوط ب کسی ک دکترا داره و شاغله بیشتر هم هست

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگوحالاهروقت شاغل شدم ممکنه شاغل نشم یاحوصله سرکاررفتن نداشته باشم ببین چی میگه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

اتفاقا باید ازش بخوای اگه در توانشه برات خرج کنه چه اشکالی داره ...

حالا نه که بهش فشار بیاد. 

و بهش بگو که ناراحت میشی از حرفش. 

تو این دوره درباره هنه چی باهم حرف بزنین حرف بزنین و بازهم حرف بزنین

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

عزیزم یه سوال دارم از شما

چرا وقتی شغل نداشتی ادامه تحصیل دادی؟ (:

بهتر نبود اول وارد بازار کار بشی بعد ادامه بدی؟

خیال کردی همه ی اونایی که دکترا دارن استاد میشن؟

خیر!

ولی ان شاءالله شما بشی

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
بگوحالاهروقت شاغل شدم ممکنه شاغل نشم یاحوصله سرکاررفتن نداشته باشم ببین چی میگه

آره عزیزم دیگه اینبار تصمیم گرفتم همینو بهش بگم ببینم چی میگه

میخوام بگم بعد دکتری دیگه نمیخوام کار کنم و میمونم خونه وقتمو با باشگاه و    پر میکنم 

البته معلومه دارم لجبازی میکنم و از حرص اینارو میگم  

حالا صبح برام یه تومن ریخته اینقدر ناراحتم میخوام پولشو پس بدم

باهاش صحبت کن که امیدی به درامد شما نداشته باشه و فکر نکنه چون الان چندرغاز پول بهت میده بعدا می‌تون ...

عزیزم آخه یه بار بهش گفتم اما میگه من درآمدم کمه و ....

خب من دارم این همه سختی میکشم و استرس های زیاد تحمل میکنم و دیگه پوست و مو برام نمونده اونم باید به فکر پیشرفت باشه 

میگه بعدا حقوق من مثلا پونزده هست و برای تو پنجاه اینا میشه و نمیتونم نیازهای تورو رفع کنم و 

اتفاقا باید ازش بخوای اگه در توانشه برات خرج کنه چه اشکالی داره ...حالا نه که بهش فشار بیاد. و بهش ب ...

عزیزم آخه حقوقش زیاد نیست حدود پونزده اینا میگیره و داره وسایل بزرگ جهیزیه رو میگیره و میگم رعایتشو کنم

2810