2777
2789
عنوان

باردار نمیشم

132 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها

من قبلا یبار سقط داشتمو الان هرچی تلاش میکنم باردار نمیشم

پزشک بهم گفت ناباروری با علت نامشخص هست چون هیچ مشکلی از لحاظ ازمایش خون و سونو و...وجود نداره

دکتر میگه یه عکس رنگی رحم انجام بده ببین لوله هات بسته هست یا باز

عکس رنگی هم میگن درد داره....حتی با بیهوشی گاها انجام میشه

سوالم اینه من که قبلا مشکلی نداشتم و باردار هم شدم و...لوله هام قبلم باز بوده!!ممکنه بسته شده باشه حالا؟!!

ممکنه همچین چیزی؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر من عکس رنگی رفت.میگفت زیاد سخت نبود

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

من دی ماه عکس رنگی انداختم فروردین باردار شدم

عکس رنگی هم اصلا و اصلا درد نداره نیم ساعت قبلش دو تا مسکن مثل ژلوفن یا مفنامیک اینا بخور اونجا هم بگو برات آمپول شل کننده عضله بزنن هیچ دردی رو حس نمیکنی واقعا نیازی هم به بیهوشی نیست یکی دو دقیقه گرفتگی زیر شکم و حس میکنی مثل درد پریودی دقیقا ایشالا بعدش هم باردار میشی 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتماااااا عکس رنگی رحم بده حتمااااا. یکی از اقوام تنبلی تخمدان داشت پزشکا میگفتن بخاطر همین باردار نمیشه و این خانوم هم تا حالا عکس رنگی رحم نداده بود یعنی مقاومت میکرد در برابر عکس(بعدا خودش لو‌ داد که نرفته عکس بگیره) اما وقتی عکسو گرفت مشخص شد رحمش پولیپ داره و علت عدم بارداری اینه نه تنبلی تخمدان. این که میگم ۱۰سااااال طول کشید‌هاااااا بعد از ۱۰ سال رفت عکس گرفت

2810