2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

100 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها

من قبلا یبار سقط داشتمو الان هرچی تلاش میکنم باردار نمیشم

پزشک بهم گفت ناباروری با علت نامشخص هست چون هیچ مشکلی از لحاظ ازمایش خون و سونو و...وجود نداره

دکتر میگه یه عکس رنگی رحم انجام بده ببین لوله هات بسته هست یا باز

عکس رنگی هم میگن درد داره....حتی با بیهوشی گاها انجام میشه

سوالم اینه من که قبلا مشکلی نداشتم و باردار هم شدم و...لوله هام قبلم باز بوده!!ممکنه بسته شده باشه حالا؟!!

ممکنه همچین چیزی؟؟؟

آره درد داره ولی دو دیقه ست بابد تحمل کرد عکس رنگی خیلی خوبه احتمال بارداری هم بالا میبره بعد هر متخصصی بری هم این عکس رنگی رو ازت میخان پس داشته باشی بهتره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم با ی دکتر دیگه مشورت کن..

درضمن شاید همسرتون هم خدایی نکرده مشکل داشته باشه

همسرتون هم ی ازمایش بده بد نیست

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤

دکتر لباف میگفت تو دوره ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی از طریف وزارت بهداشت گفتن اگه کسی زایمان کرد خودتون یکاری کنین دیگه نتونه باردار بشه ... اونم بدون اجازه مادر و پدر اون طفل معصوم. که خانم دکتر قبول نکردن. پیش پزشکای بهتر هم برو. 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

منم دقیقا مشکل شمارو دارم ی سقط بی دلیل در۹هفته ولی بعد ۴سال برام دکارم عکس رنگی نوشت انجام دادم اصلا دردنداشت بدون بیهوشی بود اینکه خداراشکرمشکلی نداشتم ولی ممکنه باسقط لولت بسته باشه ولی امکانش کمه یامثلاچسبندگی داشته باشی حتماانجامش بده توی۹پریودی برو ک رحم بازه 

۱روز قبل سونو قرص هیوسین ۸ساعت یبار بخور برو دردو کاهش میده من انجام دادم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

بله ممکنه...ولی بعضی وقتا با همون عکس رنگی باز میشه.من انجام دادم با بیهوشی خیلی خوب بود.با بیهوشی ب ...

چقدر جالب تاپیکاتوخوندم منم درانتظارم وروز قبل موعدم تست زدم الکی منفی بودولی حساب کردم ۱۵روز ازنزدیکیم گذشته بود ک تست زدم یعنی زود بوده بنظرت

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

بارداری شدی بعدش؟

من نه...چون تنبلی تخمدان دارم. به خاطر سقط هایی که داشتم هم یه کم لوله ی راستم بسته شده بود. ولی شنیدم احتمال بارداری بعدش زیاد میشه.

کلا هم باید داشته باشی ازمایشش رو. هر دکتری بری ازت میخوان...

چقدر جالب تاپیکاتوخوندم منم درانتظارم وروز قبل موعدم تست زدم الکی منفی بودولی حساب کردم ۱۵روز ازنزدی ...

بستگی داره که چقدر باشه سیکل پریودت...

ولی همیشه بذار حداقل یه روز عقب بندازی بعد بزن. اون دقیق تر میشه.

بستگی داره که چقدر باشه سیکل پریودت...ولی همیشه بذار حداقل یه روز عقب بندازی بعد بزن. اون دقیق تر می ...

منظمش کردم با دمنوش رازیانه ۳ماهیه وسیکلم ۲۸روزه بوده نمیدونم دقیقا ولی ۱۵روز بعداقدام تست زدن فک نمیکنم مشخص باشه درستا؟

اره فک کنم زوده. بذار روز 28 یا 29 بزن دوباره ایشالا مثبته

ممنونم ولی من کلااینبارم الکی زدما ۶ساله ک ذوق ندارم وهرماه ناامیدمیشم

2810