من معلم زبانم. دوسال پیش این اقا پسر دانش اموزم بود. و زبانش رو تموم کرد و مدرکش رو گرفت فوق العاده درس خون و مودب و اقا بود. الان ۱۵ سالشه. بعد هر سال بهم عید و روز معلم رو تبریک میگه. تا الانم یکی دوبار اومده اموزشگاه بهم سر زده و سلام علیک کرده و تشکرکرده ازم. فوق العاده بچه خوبی بود.
ولی با توجه به اینکه سنم کمه و ۲۱ سالمه میگم نکنه پیش خودش چیز دیگه ای فکرمیکنه؟ یا همش میگم نکنه نباید خیلی بهش بها بدم و جواب پیاماشو ندم؟
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم
مگه چقدر ارتباط داریم حالادر حد دوتا تبریک مناسبتی و سر زدن به اموزشگاه هست دیگهیعنی جواب پیاماشو ند ...
دخترم منظورمنم چیز دیگه ای نبود آره دیگه ندید یه موقع اگه حضوری دیدتون بگید که مثلاً پیام تو ندیدم و...
کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!