2777
2789
عنوان

بعضیا فکر میکنن خیلی سنم کمه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 66 پست
وای این بده😂😂😂

اما آخرشم شوهرم شنیدکم مونده بود خانومه رو خفه کنه مامانم یکم پادر میتونی کرد داداش بیشورم فقط میخندید دیگه همه برگشتیم خونه می‌گفت خاک بر سرم که جلو چشمم زنمو می‌خوان خواستگاری کنن چند روزی ازش فراری بودم اما اینم بگم که من محجبه هستم نمیتونست از من ایراد بگیره خودشو میزد🤣🤣

اما آخرشم شوهرم شنیدکم مونده بود خانومه رو خفه کنه مامانم یکم پادر میتونی کرد داداش بیشورم فقط میخند ...

ای بابا😂😂😂

مشکلات قبل از ازدواجش کم بود باز بعدشم داستان داریم ما😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مشکل شمارو دارم بعضیا فکر میکنن بچم مثلا دبیرستانیم یا راهنماییولی خب خیلی بیشتر از این حرفاس

خیلی چالش ها به وجود میاره بقیه شاید درک نکنن🥲

منم همینم گلم یجایی که میرم وقتی سنمو میگم میگن وای بهت نمیخوره

شاید برای بعضیا جالب باشه ولی دلم میخواد یکم بیشتر بهم احترام بزارند احساس میکنم بخاطر قد و چهرم مثل بچها باهام رفتار میشه. 

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
منم مشکل شمارو دارم بعضیا فکر میکنن بچم مثلا دبیرستانیم یا راهنماییولی خب خیلی بیشتر از این حرفاس

البته که راضیم ولی اینکه بقیه فکر میکنن بچم واز یسری حرکاتشون اعصابم خورد میشه رفتم ،آزمایش بدم ده بار پرسید چند سالته ،گفتم کارت ملیم اونجاست ،هی نگاه میکرد میگفت آخه خیلی کوچولویی گفتم والا با ۱۷۶ سانت قد هنوز کوچولوام 

اتفاقا از خدامه بیبی فیس باشم خوشبحالت

خیلی مشکلات داره باور کن🤕

جدی نمیگیرن بقیه هیچ جا

سر ازدواج یا فکر میکنن بچه ای ازت خواستگاری نمیکنن یا خواستگارای کوچیک تر واست میان

2810