2777
2789
عنوان

بعضیا فکر میکنن خیلی سنم کمه😭

504 بازدید | 66 پست

همه میگن خیلی بی بی فیسم خودم ریزه میزه هستم از این بابت ناراحت نیستم.

ولی توی شهر ما مثلا دختر زیر ۲۰ سال رو خواستگاری نمیکنن میگن بچست هنوز😐

فکر میکنن من ۱۸_ ۱۹ سالمه یا حتی نوجوون هستم

من نزدیک سی سالمه🥲

استایلمو سعی میکنم جوری باشه که بچگانه نباشه ولی بازم جواب نیست🤕

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

به این چیزها نیست

دست خداست

نگاهتون به آسمون باشه و فکرتونو رها کنید از این مسائل

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امان از این بیبی فیس بودن منم با ۲۲ سال سن فک میکنن ۱۶ سالمه مغازه که میرم فروشنده میخواد سرم کلاه بزار 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
به این چیزها نیستدست خداستنگاهتون به آسمون باشه و فکرتونو رها کنید از این مسائل

اون که حتما ولی واقعا فرصت های ازدواج رو دارم از دست میدم این طوری🥲

اگ ریز نقشی منطقی من خودم چهرم کم سن میزنه اما بخاطر قدم ک ۱۶۹ متوجه میشن بچع نیستم اما شما دلیل اصل ...

آره خیلی ریز نقشم همین کارو خراب کرده😅🥲

امان از این بیبی فیس بودن منم با ۲۲ سال سن فک میکنن ۱۶ سالمه مغازه که میرم فروشنده میخواد سرم کلاه ب ...

متوجهم چی میگی دقیقا🤕😅

باور کن هیچ کس از خودش راضی نیست 

یکی دنبال بی بی فیس بودنه یکی دنبال پیر نشون دادن خودش 

قد بلند میخواد کوتاه بشه کوتاه میخواد بلند بشه 

مو‌ فر کراتین می‌کنه مو لخت فر می‌کنه 

چشم رنگی دنبال چشم تیرست چشم تیره دنبال روشن 

تپل ها آرزوی لاغری ،لاغرها در آرزوی تپل شدن 

در مشاغل هم همینه 

خانه دار به دنبال اشتغال 

شاغل در حسرت خونه موندن 

و....

باور کن هیچ کس از خودش راضی نیست یکی دنبال بی بی فیس بودنه یکی دنبال پیر نشون دادن خودش قد بلند میخو ...

دقیقا همینه😅

رفته بودم لباس بگیرم برا عروسی با شوهرمو داداشم و مامانم تو بوتیک زنه هی میگفت محمممد بیا کار خانومو راه بنداز موقع رفتنم به مامانم اصرار می‌کرد لطفا شمارتونو بدین واسه امر خیر.مامانم گفت بخدا ازدواج کرده بچه هم داره شوهرش بشنوه بد میشه🤣🤣

رفته بودم لباس بگیرم برا عروسی با شوهرمو داداشم و مامانم تو بوتیک زنه هی میگفت محمممد بیا کار خانومو ...

وای این بده😂😂😂

2810