2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه نگاه به نظریات فروید غربی! بندازید تا بفهمید نگاه جنسی داشتن به زندگی و مقولاتش یعنی چه!

من نمیهمم فروید با این همه عراجیفی که گفته چرا باید چرتو پرتاش توی دانشگاه ایران تدریس بشه 

کسی که عقل داشته باشه خود کشی نمیکنه 

جای تاسفه 

عیدنوروز ، شب یلدا و روز مادر و پدر و دخترو و جشن تکلیف و ... هم داریم . بی انصافی نکنید دیگه 😊😊

ببین عزیزم شما تو جشن نوروز و یلداو... که پا نمیشی پایکوبی کنی برقصی..

من منظورم جشن هاییی بود ک همراه با رقصه

ضمنا هر موجود زنده نشانه‌ای از یک زایش و تولده... حالا برای ما به عنوان یک پستاندار لقاح، برای سایر جانداران هم با انواع دیگر تکثیر و تمزیج جنسی و....

در واقع مفهوم تعریف نشده حیات به چند شاخصه شناخته می‌شه که توانایی زایش و عمل جنسی یکی از اون شاخصه هاست! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اگر تاپیک من مورد علاقه شما نیست میتونی بری بیرون کسی مجبورت نکرده پست بزاری

رفتم

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

2810