2777
2789

الهی ... خدا نیاره این روزا رو برا هیچ کی ... ان شاءالله بهترین ها تو راه باشه برات بانوجان... از همه چیت گذشتی 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ممنونم بله همه همه چیمو بخشیدم

عزیزم... ان شاءالله هرچی خیر باشه برات رقم بخوره...

اگه مرد  بود معرفت داشت با دیدن اینهمه از خودگذشتگیت باید برمیگشت دستت و میبوسید و همه جوره کنارت می موند. یوقتایی پیش میاد  دیگه.. چ بدونم..ان شاءالله هرچی خیره

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
چشم حتما شبم پاییک‌میزنم اما در کل پاسخگو خیلی کمه

آره یه وکیل باید تو سایت پیدا کنی همیشه از همون سوال بپرسی

میشه برای حل مشکلاتمون، خوشبختی ، موفقیت و عاقبت به خیری خودم و خانوادم سه تا صلوات بفرستی ؟🥰 عاقبت بخیر بشی قشنگم❤

میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدین

الان بررسی میکنن اگه آقا برنگرده بگه نخیرم من این خانوم و میخوام و راضی نیستم به جدایی شاید یکم زمان ببره که ایشون از طریق وکیلش پیگیر بشه ولی خب باتوجه به اینکه حق طلاق انگار باخودتون بوده و خب از همه چی هم گذشتی احتمالا روند پرونده سریع تر پیش بره. بازهم نمیدونم دقیق.هرچی خیره

عزیزم... ان شاءالله هرچی خیر باشه برات رقم بخوره...اگه مرد بود معرفت داشت با دیدن اینهمه از خودگذشت ...

عزیزم بنده درخواست طلاق دادم و از تمام حقم گذشتم که فقط بتونم طلاق بگیرم .

آره یه وکیل باید تو سایت پیدا کنی همیشه از همون سوال بپرسی

راستی میگن عنوان تایپیک و جوری بنویسین که بچه های حقوق خونده بیان بگن 

2810