2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعیییی اگه من به جاش بودم میگفتم هر ماچ ۵۰ تومن تا غروب ۸ میلیون پول در میوردم😂😂😂

جوجه خودش عاشق بوسامه گاهی سرم تو گوشیه میاد گیر میده مامان ماچم کن زیااااااد یا میگ مامان بوس میدی😍😂

البته بچه قشنگت بهش میاد ساکت و اروم باشهولی برادرزادم ک همسنشه همش از اون فوشای.... میده ک حکم زندا ...

اره بچم خیلی خوبه اوایل شیطون بود از درودیوار بالا میرفت ولی الان خیلی بچه خوبی شده خلاف سنگینش ریختن اسباب بازی تو پذیراییه😂😂😂😂

۶ سالشه اما ب شددت فوضوله.😂

دیگ سنش زیاده کار از کار گذشته باهاش مدارا کنید تا سنش ببشتر بشه خودش بفهمه کاراش بده😄 

من پسرمو از سن خیلی کم مثلا دوسالگی سخت گرفتم بهش ک فحش نده بی ادبی نکنه شیطونی نکنه ب وسایل خونه کسی دست نزنه حتی خونه خودمون بچم الان دیگ ب هیچی دست نمیزنه قبلا کابینتو میریخت بیرون ولی دعواش کردم دیگ دست نمیزنه تصور کن بچم اگ مثلا پاش بخوره آب بریزه رو فرش یواشکی بدو بدو میره دستمال میاره خودش خشکش میکنه😂😂😂😂

دیگ سنش زیاده کار از کار گذشته باهاش مدارا کنید تا سنش ببشتر بشه خودش بفهمه کاراش بده😄 من پسرمو از ...

بچه باید اینجوری باشه. از سن کم باید جلوشو گرفت

و اینکه پسرمون کسی حق نداره بهش بگه بالا چشمت ابروعه😂اینطوری خیلی بده چون بچه پرو میشه.

چندباری کتکش میزدم‌ برا همین اصلااا دیگه بچه رو ب من نمیسپرن. چون یه بار یه چیزی بهم گفت زدم دهنشو خورد کردم دیگه همه منو ب چشم عزرائیل میبینن😂😂😂

بچه باید اینجوری باشه. از سن کم باید جلوشو گرفتو اینکه پسرمون کسی حق نداره بهش بگه بالا چشمت ابروعه� ...

حالا خورد ک نکن گناه داره 😂😂😂 

پشتیبانی کردن بزرگترا بچه رو خرابش میکنه و زیادی توجه کردن بهش 

میدونی در خقبقت باید مادرش یه فکری ب حالش میکرد شماک عمه ای کاری نمیتونی بکنی نهایتش اسمتم بد میشه تو خانواده بقول خودت😄

حالا خورد ک نکن گناه داره 😂😂😂 پشتیبانی کردن بزرگترا بچه رو خرابش میکنه و زیادی توجه کردن بهش میدو ...

دقیقا همینطوره. رو دادن ب بچه زیادی هم خوب نیس.  حالا خوبه خودت زودتر جلوتو گرفتی بچت عاقله.

ن باباا ولش کننن بیشعوره اگه دیدی چ چیزی گفتت ک زدم دهنشو خورد کردم😂🥲

چی گفتتتتت😂

یه بار ازم پرسید بچه چجوری میاد تو شکم مامانی

گفتم خدا دلش خاسته تو ب دنیا بیای واسه همین تورو گزاشته تو شکم مامان بعد ب دنیا اومدی..  گفت نه اخه دوستام تو مدرسه گفتن از چیزای دیگه بچه درست میشه. مو ب مو همه چیو بهم گفت اصلااا شاخ دراوردم. بهش گفتم دیگه نبینم با اون دوستات حرف بزنی ها. حتی قولم داد بهم. تا اینکه دیدم دوباره با اون دوستاشه. ی سیلی محکم زدم بهش.   از اون موقع ب بعد ازم میترسه😂😂

2810