2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس

1 بازدید | 9 پست

من درونگرام خب

ولی یه تلفن میخوام بزنم حین بوق خوردن تا موقعیکه تماس میخواد وصل شه قلبم میره رو هزار😅انقدر استرس میگیرم

یا مثلا میخوام جواب یکیو بدم از حق خودم دفاع کنم تو ذهنم جمله های خوبی پیدا میکنم ولی نمیتونم به زبون بیارم,مشکل از اعتماد بنفسه یا درون گرا بودن?

دلم برای حال خوب خودم تنگ شده(:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل از درونگرا بودن..نداشتن اعتماد به نفس و نداشتن قدرت بیانه به قول روانشناسا ریشه در کودکی داره😂

هر کارم میکنم بازم همینه,نمیدونم چیکار کنم دیگه

حالا مثلا طرف پشت گوشی میخواد بخوره منو?😂

کارای جدید امتحان کن

خودتو ب چالش بکش

برو تو دلش حتی اگ تپش میگیری ولی صحبت کن

نگو اعنماد بنفس ندارم خیلی ام اعتماد ب نفس داری قوی هستی فن بیان خوبی ام داری

تلقین مثبت کن

گرمیجات زیاد بخور خیلی تاثیر داره تو اجتماعی و پر دلو جرات شدن

صبحا شیره انگور بخور

سردیجات ذهن و زبون میبنده برعکس گرمیجات

هر کارم میکنم بازم همینه,نمیدونم چیکار کنم دیگهحالا مثلا طرف پشت گوشی میخواد بخوره منو?😂

منم مث تو بودم 

دوران کرونا وقتی از مدرسه زنگ میزدن جواب نمیدادم به مامانم زنگ میزدن میگفتن به دخترتون بگید زنگ بزنن بهمون 

تااا یه زنگ میزدم چهل بار حرفمو تکرار میکردم که یه وقت اشتبا نگمم از استرس میمردم و زنده میشدم😂آخرشم میگفتم الو وقتتون بخیر،،نه چیز یعنی سلام وقتتون بخیر😑

منم مث تو بودم دوران کرونا وقتی از مدرسه زنگ میزدن جواب نمیدادم به مامانم زنگ میزدن میگفتن به دخترتو ...

وای😂

منم زمان کرونا تماس تصویری واسه زبان داشتیم همه رو تو خونه بیرون کردم فرستادم حیاط 😂

وای😂منم زمان کرونا تماس تصویری واسه زبان داشتیم همه رو تو خونه بیرون کردم فرستادم حیاط 😂

😂😂😂یه شماره ناشناس بم زنگ میزد دست و پام شل میشد 

نمیدونم چیشد ولی الان اوکی شدم واقعا نمیدونم از کجا و چجوری ولی خب الان اوکیم😂

اعتماد بنفسه

منم مشکل تورو داشتم قبلا ولی از وقتی بیرون زیاد رفتم گرگ شدم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام