شاید بگید اشتباه کردم ک قطعا کردم و صد درصد اشتباه کروم ولی واقعا لازم بود آب پاکی رو دستم ریخته بشه چون بار اول محکم نگفت فقط گفت نه و نمیدونم و فعلا فلان و من هنوز بهش فک میکردم مث بیماری ک تو کماس و هر تکانه ای منو امیدوار میکرد مخصوصا ک هر روز میدیدمش و تمام کارام و رفتارام بخاطر اون بود امشب ک بهش پیام دادم اول خودمو معرفی نکردم بعد ک معرفی کردم قشنگ نشون داد ک واقعا نمیخادم و اون نمیدونم ها بیخود بوده و این رفتاراش سرکار فقط برای عادی جلوه دادنه ولی شبی چنان آب پاکی ریخت رو دستم ک اونی ک تو کما بود رو چال کردم با دستای خودم ولی دارم میمیرم از درد انگار یکی همین الان واقعا مرده😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم میخوام دیگه کراشمو فراموش کنم اولین کاری که میخوام بکنم به هیچ عنوان به هیچ عنوان نزارم چشمم بهش بیفته اصلا نگاش نکنم بعد ذهنم درگیر هرچیزی جز اون کنم
اسی جان شما کار درست رو انجام دادی..پادرهوا موندن و امید واهی داشتن نمی ذاره با آرامش زندگی کنیم.این ...
واقعا خیلی پا درهوای بودم همه کارام و رفتارام بر اساس اون بود انگار چه گهی بود حتی لباس پوشیدنم حتی خرف زدنم همش با توجه به اون بود ک دیگ تموم شد مرررررد. الفاتحه
خیلی کوچیک شدی واقعا شدی هر کی بگه نه دروغه میخواد دلداریت بده کاش قبلش یه تاپیک میزدی وقتی طرف یه ب ...
به درک مگ اون چ سگیه ک مهم باشه بهرحال ک اون آدم تا ابد از زندگی من حدذف شده و فکرش هم برام مهم نیست اصن فک کنه من دارم براش جون میدم به درک مهم اینه من دیگ آدم حسابش نمیکنم
الهیاکثرمون این دوران رو گذروندیمباید بهت بگم ک هیچ چاره ای نداری جز صبر و منتظر گذرزمان بودنگذر زما ...
هروز هرگز هرگز اون مرده مگ میشه به مرده پیام داد حتی اگ تو شرایطی باشم داشته باشم از ی پرتگاه بیفتم و فقط اون بتونه گمکم کنه یا برعکس اون داشته باشه بیفته صداش نمیکنم چون اون مرده و من واقعا از امروز نمیبینیمش یعنی انگار واقعا وجود خارجی ندارره