2777
2789
عنوان

امشب برای بار دوم به کراشم گفتم و برای بار دوم پسم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 68 پست
همون دیشب چالش کردم دیگ حالم ازش بهم میخوره

چون ن گفته حالتون بهم میخوره؟؟؟

اصلا ب نظرم دوسش نداشتی 

کدوم مردی از خانمی خوشش بیاد و دوسش داشته باشه ن بشنوه میگ دگ حالم بهم میخوره از خانومه چالش کردم 

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میخوام دیگه کراشمو فراموش کنم اولین کاری که میخوام بکنم به هیچ عنوان به هیچ عنوان نزارم چشمم بهش بیفته اصلا نگاش نکنم بعد ذهنم درگیر هرچیزی جز اون کنم 

پیش به سوی پوستی عالی و زیبا 
منم فک میکردم بهم علافه داره ک دچار همچین توهمی شدم ولی فقط فکر بود و هیچ علاقه ای در کار نبود

🥲🥲🥲

ای خدا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
مشابه این حس ها رو تجربه کردم الان که از دور به وقایع نگاه میکنم چه خنگ و ضایع بودم و خداروشکر صورت ...

من نه عذاب میکشم نه آرزوی مرگ فقط کااش مجبور نبودم هر روز اون ریخت نحسش رو ببینم

ولی من ی بار گفته بودم و گفت نه شاید بهتر بود برای بار دوم نمیگفتم ولی حداقل دیگ مطمئن مطمئن شدم

آره چون اینبار مطمئن مطمئن شدی، خیلی بهتر شد. چون دفعه قبل هنوز هم شک و شبهه ای ته دلت بوده و جوابش هم‌چنان برات مبهم بوده 

چون ن گفته حالتون بهم میخوره؟؟؟اصلا ب نظرم دوسش نداشتی کدوم مردی از خانمی خوشش بیاد و دوسش داشته باش ...

ممنون میشم تو تاپیک یکی مونده به آخرم نظر بدید

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
اسی جان شما کار درست رو انجام دادی..پادرهوا موندن و امید واهی داشتن نمی ذاره با آرامش زندگی کنیم.این ...

واقعا خیلی پا درهوای بودم همه کارام و رفتارام بر اساس اون بود انگار چه گهی بود حتی لباس پوشیدنم حتی خرف زدنم همش با توجه به اون بود ک دیگ تموم شد مرررررد. الفاتحه 

اره ولی من نمیدونستم و دیشب فهمیدم واقعا نمیخادم قبلش فک میکردم میخاد و یه ذره داره کلاس میزاره ولی ...

غلط کرده که متنفره 

خیلی هم دلش بخاد 

اگه اومد پاهاتم بوسید اصلا محلش نده

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
خیلی کوچیک شدی واقعا شدی هر کی بگه نه دروغه میخواد دلداریت بده کاش قبلش یه تاپیک میزدی وقتی طرف یه ب ...

به درک مگ اون چ سگیه ک مهم باشه بهرحال ک اون آدم تا ابد از زندگی من حدذف شده و فکرش هم برام مهم نیست اصن فک کنه من دارم براش جون میدم به درک مهم اینه من دیگ آدم حسابش نمیکنم 

الهیاکثرمون این دوران رو گذروندیمباید بهت بگم ک هیچ چاره ای نداری جز صبر و منتظر گذرزمان بودنگذر زما ...

هروز هرگز هرگز اون مرده مگ میشه به مرده پیام داد حتی اگ تو شرایطی باشم داشته باشم از ی پرتگاه بیفتم و فقط اون بتونه گمکم کنه یا برعکس اون داشته باشه بیفته صداش نمیکنم چون اون مرده و من واقعا از امروز نمیبینیمش یعنی انگار واقعا وجود خارجی ندارره

2810