2777
2789
عنوان

امشب برای بار دوم به کراشم گفتم و برای بار دوم پسم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشابه این حس ها رو تجربه کردم 

الان که از دور به وقایع نگاه میکنم چه خنگ و ضایع بودم و خداروشکر صورت نگرفت هرچی زور میزنم اسم طرفم یادم نمیاد 

الان عذابی که میکشی طبیعیه حتی بدون دون آرزوی مرگ میکنی ولی به مرور کمرنگ میشه تا جایی که میگی وای چه اشتباهی کردم خوب شد جور نشد 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

اسی جان شما کار درست رو انجام دادی..پادرهوا موندن و امید واهی داشتن نمی ذاره با آرامش زندگی کنیم.این روزا هم می گذره.باید صبر داشته باشی و خودت رو مشغول کنی.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

چرا باید بمرید از درد؟؟؟

مگر رفتید تو رابطه و خیانت دیدید؟؟

یکطرفه علاقه داشتید و ن شنیدید 

تو رابطه نبودی ک کلی خاطره سازی بشه و بعد ترکتون کنه ک بخایید اینجور خودتو ببازی

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

همدردیم عیب نداره خودتو ببخشسرزنش نکنبهترین کارو کردی حالا روحتو بازسازی کن و به زندگیت برس اگه میتو ...

خودمو اصلا سرزنش نمیکنم حداقل دیگ تکلیفم معلوم شد شغلمم اگ بشه واقعا عوض میکنم حالم از همشون بهم میخوره اگ هم ننشه میرم تو لاک خودم انگار اون مرده خاکش کردن حتی دیشب بهش گفتم تو برام مردی 

وآقا دیگ هیچ حسی ندارم ولی چجوری بفهمونم بهش؟

خودت باش 

فقط خودت باش ،هیچی مثل خود واقعی آدم بهتر نیست 

اگه قبلا بهش محبت زیادی میکردی 

مهربونی زیادی میکردی 

کمترش کن 

اگه تحویل میگرفتی عادی باش 

مثلا جلوش پیش دوستات راجب پسرای دیگه حرف نزن 

چون میفهمه 

استوری غمگین نزار 

استوری عاشقانه هم نزار 

استوری های آگاهانه و راجب هدف بزار 

برو زبان یاد بگیر 

پیشرفت کن و بزار بفهمه هیچ چیز خاصی توی زندگیت نبوده و نیست 

و اونقدر کتاب بخون و آگاه شو،کلا کتاب بخونی شخصیتت از این رو به اون رو میشه.

وآقا دیگ بلاتکلیف نیستم ولی فک کنم خیلی کوچیک و خار شدم

خیلی کوچیک شدی واقعا شدی هر کی بگه نه دروغه میخواد دلداریت بده کاش قبلش یه تاپیک میزدی وقتی طرف یه بار بهت گفت نه چرا دوباره رفتی سمتش پسری که خودشم تو رو بخواد با پیشنهاد بار اول با کلهههه قبول میکنن مثل دخترا نیستن که ناز کنن ولی دیگه به هیچ وجه نرو سمتش بخدا تا همین الانم کلی شخصیتت و بردی زیر سوال 

فدای سرت یه چیزی هست شنیدی میگن دخترا ک از یکی خوششون میاد فکر میکنن اون بهترین بود و مثلش پیدا نمیش ...

اره وافعا اولش فک میکنیم چ جیگیریه بعد ک از سرمون میفته شبیه مارمولکه طرف واقعا دیگ برام مرد به معنای واقعی مرد

بهتر شد ک حست رو بهش گفتی عزیزم حداقل اینطوری بعد ها حسرتی برات باقی نمی مونه و خودت رو سرزنش نمیکنی ...

ولی من ی بار گفته بودم و گفت نه شاید بهتر بود برای بار دوم نمیگفتم ولی حداقل دیگ مطمئن مطمئن شدم 

اره وافعا اولش فک میکنیم چ جیگیریه بعد ک از سرمون میفته شبیه مارمولکه طرف واقعا دیگ برام مرد به معنا ...

فقط اینو بدون نباید خودت رو سرزنش کنی عزیزم❤

اینم برات شد یه تجربه

اونقدرم موضوع بزرگ و کوچیک شدنی نیست

الهی

اکثرمون این دوران رو گذروندیم

باید بهت بگم ک هیچ چاره ای نداری جز صبر و منتظر گذر

زمان بودن

گذر زمان حلال مشکلاته

برای من فوت پدرم وحشتناک ترین اتفاق 

زندگیم بود اما گذشت،

بازم بلند شدم خندیدم زندگی کردم 

و ب زندگی ادامه دادم

قوی باش تو میتونی

اما هیچ وقت دوباره بهش پیام نده

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
خب نمیخادت دیگه ول کن حالا کلا فکرشو از سرت بنداز به زندگی روزمره و عادیت برگرد

اره ولی من نمیدونستم و دیشب فهمیدم واقعا نمیخادم قبلش فک میکردم میخاد و یه ذره داره کلاس میزاره ولی دیشب فهمیدم در حد تنفره و اصلا نمیخادم و دیگ تکلیفم معلوم شد 

2810