2777
2789

من هر روزعصر میرم اونجا پیش مادرم کل کاراشو میکنم آخر شب برمیگردم خونه خودم در طور روز چهار پنج ساعتی اونجام بعدش دیروز رفتم اونجا یکی دوساعت نشستم گفت مهمان دارم منم وسیله های پذیرایی چیدم گفتم میخوام برم خرید گفت وایی منو نمیخوای تو مادرتو نمیخوای خرید واجب تره یا من بمون کمکم کن گفتم مادر جان بخدا خستم میخوام برم خرید بعدش برم خونه خودم خلاصه کلی بحث کرد باهام منم محترمانه خدافظی کردم اومدم به نظر شما من مقصرم یا مادرم

والله یه حدیث هست که آدم هرکار برای مادرش بکنه نمیتونه کاری که مادرش براش کرده رو جبران کنه بنظر من راستم هست اون پروسهٔ حاملگی و اینا 

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه داره emtehanejabr.blogfa.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرت توانایی انجام دادن کاراش رو نداره؟اگر داره خیلی متوقع کردی مادرتو

توانایی داره  ماشالله جونه ولی دیروز کلی باهام بحث کرد من مهمان دارم تو میخوای بری 

شما هم حق داری . ولی مادرا خصوصا نسل قبل اینجور هستن چون اونا هم از نسل قبل تر از خودشون الگو گرفتن که بسته تر بوده فضای روابط . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

منم با مادرم مشکل دارم 

عقد برادرم بود رفته بودم 

تاپبک اخرم هست جریانش 

با ماشین مبخواستیم بریم بازار اسنپ گفتم به اونا بگیرن 

برادرم زنگ زد به خانومش گفت دوست و دشمنمو شناختم 

مادرمم گفت خواهرت ادم نیست ولش کن منتشو نکش 

الان حدودا ۱ ماهه عقد کردن 

به زنداداشم پیام میدم  احوولپرسی میکنم 

جوابمو نمیده 

باورتون میشه هنوز یک روز زیر یه سقف باهم یه چای نخوردیم که بگم خواهرشوهربازی دراوردم 

الانم اومدم خونه خودم که شهرستانه 

مادرم زنگ‌میزنه 

من میگم یادم نمیره باهام چیکار کردین حرمت منو نگه نداشتین پیش عروس 

گریم میگیره قطع میکنم 

بعدش کلی گریه میکنم 

نمیدونم دلم به حال خودم بسوزه یا به اینکه مادر احترامش واجبه وقتی قط میکنم از گریه بعدش عذاب وجدان میگیرم 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞