2777
2789
عنوان

کسانی که ایفون سیزده پرو مکس دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 26 پست
من 13 معمولی دارم واسه شماها هم باطری گوشیتون زود خالی میشه؟؟

ارخ

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بعضی از گوشی هارو میزارن زیر دستگاه ۱۰۰ میشه بعد میفروشن یه جور کلاه برداری میکنن

استفاده شده نبود وقتی گرفتمش 

چون ایران زندگی نمیکنم از خود نمایندگی سفارش دادم و همون موقع که معرفی شد گرفتمش 

برای همین مطمئنم از سلامت اولیه اش

من زیاد استفاده میکنم از گوشی

بخاطر همینه 

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584

من یه ساله دارم شده ۸۶😂💔

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
استفاده شده نبود وقتی گرفتمش چون ایران زندگی نمیکنم از خود نمایندگی سفارش دادم و همون موقع که معرفی ...

نمیدونی که چقد کلاه برداری زیاد شده 

البته ممکنه اونا هم ندونسته باشن و ایراد از خود گوشی باشه 

من یکی از گوشیامو آکبند خریدم دقیقا همین مشکل داشت درعرض یک سال و نیم اومد رو ۸۲ 

ولی خیلیا هستن ک سال ها دستشونه مثلا رو ۹۰ میمونه 

😅😅البته شما خارجی راحت تری راحت میتونی عوض کنی مشکل ریجستر هم نداری. ما اینجا مصیبت داریم خواهر 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
من فکر میکردم فقط 13 معمولی اینجوریه ولی چقدر بده اینجوری واقعا من قبلش سامسونگ داشتم یه شبانه روز د ...

اره بدی ایفون همینه 

ولی خب هزار تا خوبی دیگه داره که من با هیچی عوضش نمیکنم