2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تاکید به ازدواج فامیلی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 73 پست

با ازدواج فامیلی تعداد افراد فامیل هم خیلی کوچیک میشه و این واقعا بده به نظر من 

اگر مثلا دختر خاله من با پسر خاله من ازدواج کنه هیچ عضو بزرگسالی بهمون اضافه نمیشه بچه هم که مال جفتشونه

ولی اگر هر کدوم جدا ازدواج کنن هم عضو بزرگسال اضافه میشه هم دختر خاله م واسه خودش بچه خواهد آورد پسر خاله م هم جدا بچه میاره 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

ادم عاقل زن پسرعمو و بخصوص پسر عمه نمیشه.😂😂😂

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا کسایی مث من که با پسرعمو پسرعمه و.. عین خاهر برادریم 

و از بچگی باهم بزرگ شدیم همش زدیم تو سر و کله هم وحشتناکه تصورش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

متاسفانه طایفه ما هم اینجوری بودن غریبه تو خودشون راه نمیدادند طول کشید تا بعضیاشون این سنت رو بشکنن 

سخت بود براشون با غریبه وصلت کنن 

الانم خیلی ازدواج فامیلی داریم و خیلیا هنوز فامیلی وصلت میکنن ما اصفهانی هستیم معتقدا اصفهانیا بساز ترن 

فامیلی رو می شناسم که همگی در بازار حجره دار هستن 

با غریبه وصلت نمی کنن که اموالشون از جمع خودی ها خارج نشه و کسی نتونه هماهنگی و اتحادشون رو به هم بزنه. چون در صنف خودشون خیلی به نام و قدرتمند هستند

خانم هاشون هم چون رفاه خوبی دارن عموما رضایت دارن

نمیدونم ولی پسرای فامیل خودم و شوهرم همگی دنبال دختری هستند که پدرش پولدار باشه یا تک دختر باشه ارث همه به دختر برسه یا دختر شغل با درامد بالایی داشته باشه 

وقتی هم شوهرم بهشون میگه خودت پولدار نیستی یا خانوادت پسرجان ،میگن مهم نیست مخ دختر پولدار و میزنیم وابسته شن نتونه ولمون کنه اسیر شه 

همشون هم درحال یادگیری روشهای مخ زنی هستند حتی پیرپسر سی و هفت ،هشت ساله 

چون میگن لااقل یکم همو میشناسیم ولی غریب اصلا نمیشه زیاد اعتماد کرد.بدیش اینه که اگه خدای نکرده اختل ...

دقیقا بنظرم فقط برای حضرت علی و زهرا خوب بود

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

ادم عاقل زن پسرعمو و بخصوص پسر عمه نمیشه.😂😂😂

عمو عمه خیلی بهتر از خاله هستش 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

2810