2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تاکید به ازدواج فامیلی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 73 پست

ازدواج فامیلی خیلی بده 

توی نسل های بعدی باعث مشکلات ژنتیکی زیادی میشه 

متخصص های ژنتیک میگن ممکنه توی نسل چهارم یعنی نتیجه هامون خودشو نشون بده 

توی اروپا خیلی ساله ازدواج فامیلی ممنوع شده و جرم به حساب میاد 

توی اقوام پدریم خیلی سال پیش کلا همه ازدواج فامیلی میکردن... الان نسل جدید همه دارن نابینا بدنیا میان😭

چند تا دختر به غریبه دادن با اینکه شوهراشون غریبه بودن ولی بازم بچه نابینا بدنیا آوردن 😭

رفتن متخصص ژنتیک بهشون گفته کلا دچار مشکلات ژنتیکی متعددی شدین و حتی در صورت ازدواج با غریبه هم اون ژن بیمار منتقل میشه😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمو عمه خیلی بهتر از خاله هستش

نه برعکس درست تره

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

چون فامیل رو آدم می شناسه ولی به غریبه نمیشه این دوره زمونه اعتماد کرد تازه فامیل هم بعد ازدواج میبینی کامل کامل نمیشناختی دیگه چه برسه به عریبه

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اگر دوستان بهم حمله نمیکنن من با ازدواج فامیلی مخالفم 

زندگی دیگران به خودشون مربوطه دوست دارن فامیلی ازدواج کنن ، ولی من هرگز زیر بار نمیرم ، اصلی ترین دلیل هم اینه که ممکنه بچه ام مشکل پیدا کنه هر چقدرم بگن قبل بارداری میری تحت نظر بازم حاضرم نیستم چون دکتر نمیتونه صدرصد تضمین بده خیلی تحت نظر بودن تهش بچه عیب و ایراد داشته ...

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
فامیل شوهرخواهرمم همینجورن پولدارومتحدالان یکیشون سردردبگیره همشون میان فقط آبجی من ویه دامادغریبه د ...

توی فامیل ما از خیلی سال قبل و از زمانی که با علم ژنتیک آشنا شدند این ازدواج منسوخ شده ولی این فامیل که می گم واقعا محسنات زیادی دارن و البته خوشبختانه ژنتیک خوبی هم دارن. دقیقا مثل همین فرمایش شما همه باهم متحد و یکدل هستن. عروس و داماد هم همخون و خودی هست و دیگه خیلی از مسائلی که در خانواده های دیگه هست رو ندارن

خدای نکرده وقتی ژن معیوب در یک خانواده وجود داشته باشه باید جلوی گسترش این ژن رو گرفت وگرنه ازدواج فامیلی خوبی های خودش رو داره

چه ربطی داره باید ازمایش ژنتیک میدادن ربطی به فرهنگ سازی نداره

چون ذهنیت جامع در مورد آزمایش ژنتیک نداری این حرفو میزنی ،  اینها آزمایش ژنتیک هم داده بودن

ما هزاران ژن داریم که ممکنه از بین این هزار تا پنج تاش که بیماری پر تکرار هست معیوب باشه یا پنج تاش که بیماری پرتکرار نیست معیوب باشه از کجا میشه فهمید که کدوم ژن معیوبه ؟صرفا با آزمایش همه ژن ها میشه تا حدی فهمید این مسأله رو ولی امکان بررسی همه ژن ها برای افراد وجود نداره بخاطر هزینه بسیار گزاف و اصلا از نظر منطقی هم نمیشه مطمئن شد همه ژن ها واقعا بررسی شده 

میان میپرسن توی فامیل چه بیماری هایی بوده که علاوه بر آزمایش های عادی ژنتیک ، اون ژن ها هم بصورت تکی جداگانه بررسی میشه ولی بخوان همه رو بررسی کنن بسیار گزافه هزینه ش و کسی انجام نمیده اگر بخواد همه ژن ها بررسی بشه یه چیزی در حد دو الی سه میلیارد هزینه آزمایش میشه تازه اگر آزمایشگاهی باشه که تجهیزات لازم برای آزمایش این ژن ها رو داشته باشه

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
توی فامیل ما از خیلی سال قبل و از زمانی که با علم ژنتیک آشنا شدند این ازدواج منسوخ شده ولی این فامیل ...

اره جایی ژن بدهست باایدجلوازدواج فامیلی گرفته بشه وخدایی نکرده نوزادمعلول بدنیانیاد 

اماایناخداهمه ژن‌های خوبوبهشون داده  حتی ژن پولداری  درعوض توطایفه ما ژن پولدارزیادنیست😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اتفاقا من از ادم جدید خوشم نمیاد😅🤣🤣

وای نه من عزیزانم که ازدواج میکنن همسرشون هم برام همونطوری عزیز میشن بعد بچه هاشون چی ؟ فکرشو بکن قشنگ تعداد بچه هایی که می‌تونه توی فامیل باشه نصف میشه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
اره جایی ژن بدهست باایدجلوازدواج فامیلی گرفته بشه وخدایی نکرده نوزادمعلول بدنیانیاد اماایناخداهمه ژ ...

آره واقعا

ماشالله همه شون تا کهنسالی سالم و سلامت هستن

هم اهل خانواده و از سنین جوانی پر تلاش و صاحب انگیزه و درآمد خوب

خانم ها همه در رفاه و آرامش

یه فامیل بزرگ و همدل که اگر برای کسی کوچکترین اتفاقی بیفته همه دستش رو می گیرن و کمکش می کنن

خب این جماعت دیگه چه مرگشونه که بخوان از این همه خوبی دست بکشن؟

چون فرهنگ‌سازی نشده این ازمایشات رو قبول ندارن و سهل انگاری میکنن. رو حرف خودشونن. مبگن خدا بزرگه حا ...

ازمایش باید فرهنگ سازی بشه حالا ازدواج شاید دو نفر همو خواستن چون فامیله نباید بهم برسن 

توی فامیل ما از خیلی سال قبل و از زمانی که با علم ژنتیک آشنا شدند این ازدواج منسوخ شده ولی این فامیل ...

ولی ما تو فامیل داریم دونفرم قریب بودن از دواج کردند بچشون مشکل دار شده