2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تاکید به ازدواج فامیلی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 73 پست

من یکی از دوستام همینن

تا وقتی دختر یا پسر مجرد تو خانواده باشه سمت غریبه نمیرن

جالبه از سنی ب بعد خود ب خود دو ب دو همو جذب میکنن و عاشق هم میشن

مثلا عمش میشه جاریش

دختر برادرشوهرش میشه زنداداشش 

اصلا ی نسبتای پیچیده ای دارن ک نگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه طایفه ما هم اینجوری بودن غریبه تو خودشون راه نمیدادند طول کشید تا بعضیاشون این سنت رو بشکنن ...

منظورت از بساز خساست هستش ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من یکی از دوستام همیننتا وقتی دختر یا پسر مجرد تو خانواده باشه سمت غریبه نمیرنجالبه از سنی ب بعد خود ...

منم همچین دوستی دارم 

و همه مشکل بینایی دارن یا مشکل ذهنی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

چه ربطی داره باید ازمایش ژنتیک میدادن ربطی به فرهنگ سازی نداره

چون فرهنگ‌سازی نشده این ازمایشات رو قبول ندارن و سهل انگاری میکنن. رو حرف خودشونن. مبگن خدا بزرگه حالا ازدواج کنید تا بچه.... بعدشم زن و شوهر کلی عذاب میکشن سر بچه‌دار شدن که آیااااا بشه آیااااا نشه. ازدواج فامیلی احتمال خطا تو بارداری رو چندبرابر میکنه

بستگی به فامیل داره.من ویه خواهرم با فامیل دور ازدواج کردیم خداروشکر راضی هستیم.

خواهر دیگم با غریبه ازدواج کرد وبعد ازدواج فهمیدیم همه حرفها وقولاشون دروغ بود ،اخلاقای عجیبشون که بماند...

نمیدونم والا دختر فامیل ما که ازدواج فامیلی کرد خوشبخت شد نمیدونم رسمشون بود یا چون فامیل بودن تعارف ...

حالا من عروس عمه هستم جاریم هم دختر عمومه بماند چشم دیدن هم رو نداریم،به ما خیلی گیر میدادن،ولی آلان خواهرشوهرام برای پسرشون از غریبه گرفتن بیشتر هواشو دارن ،انگار با ما راحت تر بودن تو همه چی راحت هر حرفی رو می زدن راحت هر غذایی رو می داشتن جلومون راحت پشت خانوادمون حرف می زدن ،توقعشون بیشتر بود و کلا طلبکار بودن .‌.البته اینم بگم اونا هنوز ازدواج فامیلی رو دوست دارن ومن غریبه رو بیشتر می پسندم ...خواهرم با غریبه ازدواج کرد همچین داستان‌هایی نداشت بماند که بابام بازم دوست داشت اونم بده فامیل

حالا من عروس عمه هستم جاریم هم دختر عمومه بماند چشم دیدن هم رو نداریم،به ما خیلی گیر میدادن،ولی آلان ...

نمیدونم والا 

فکر کنم اکثر ازدواج فامیلی ها خوب نیستن 

این موردی که من دیدم خر شانس بوده 

ن اتفاقا بچهاشون همه خوشگل و سالم ماشالله چون کلا بزرگ و کوچیکشون خوشگلن بعد همه هم باهم ازدواج کردن ...

آره اینام بچه هاشون همه زیبا ولی خب اکثرا مشکل دار 

مشکلاتشون تو بطن زندگی مشخص میشه 

من با این دوستم خیلی نزدیک بودم 

حالا من عروس عمه هستم جاریم هم دختر عمومه بماند چشم دیدن هم رو نداریم،به ما خیلی گیر میدادن،ولی آلان ...

دقیقا خواهر من سر این موضوع به مشکل خورد 

با پسر خاله ازدواج کرد 

و خالم توقع داشت سر همه چی کوتاه بیایم 

چون فامیلیم در حالی که یه غریبه که شوهر من باشه 

تو همه چی سنگ تمام گذاشتن

چقدر بی منطقی خب شاید بهم علاقه مند میشن الان من پدرو مادرم فامیلن منو پسرخالمم بهم علاقه مندیم یعنی ...

من اصلا همچین حرفی زدم گفتم باید بگذرن از هم

من منظورم کسیایین ک‌مثلا ۵ ۶ تا بچه دارن همشون ازدواج فامیلی کردن صددرصد علاقه هست .ولی علاقه ی چیزیه ک دست تو نیست یهو تو اون خانواده همه ب فامیلاشون علاقمند میشن؟ ولی غیر علاقه ی دلیل دیگه ایم داره

2810