آهوبـره مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 6607 عنوان تجربه تیرویید پرکار اگر کسی داره بیاد لطفا 1 بازدید | 8 پست هرچی میدونید بگید لطفاخطرناکه؟؟؟؟چقد باید قرص بخورم.میشه باردار شد،؟مگه نمیگن لاغر میکنه؟ منکه چاقتر شدم {در نهایت همه تنهاییم...} لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیکهایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم. امروز | 12:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_تکپر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 2121 من پرکارم از ۴۰۱ تحت درمانم بستگی به درمانت داره اگه عود نکنه تا یکسالو نیم دوسال درمان میشی
نورااخانم عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 1348 حتماً برو دکتر چشم داغون میکنه چشم میزنه بیرون یکبارهاعصاب و روان داغون میکنه ضعف جسمی و روحی دارو هم دکتر باید بده
پرنسس_تکپر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 2121 من مجردم و درباره بارداری اطلاعی ندارم من اول اولش روزی شش هفتا قرص میخورم
آهوبـره مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 6607 من پرکارم از ۴۰۱ تحت درمانم بستگی به درمانت داره اگه عود نکنه تا یکسالو نیم دوسال درمان میشی وای خدایا {در نهایت همه تنهاییم...} لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیکهایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
آهوبـره مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 6607 حتماً برو دکتر چشم داغون میکنه چشم میزنه بیرون یکبارهاعصاب و روان داغون میکنه ضعف جسمی و روحی دارو ... وای آره خوب ک رفتم چکاپبرا من دو برابر حد نرمال بود {در نهایت همه تنهاییم...} لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیکهایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
آهوبـره مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 6607 من مجردم و درباره بارداری اطلاعی ندارم من اول اولش روزی شش هفتا قرص میخورم انشالله بلا دوره {در نهایت همه تنهاییم...} لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیکهایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
نورااخانم عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 1348 وای آره خوب ک رفتم چکاپبرا من دو برابر حد نرمال بود آره حتماً پیگیر باش خوب میشی عزیزم
پرنسس_تکپر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 2121 وای خدایا تازه اگه عود کنه دوباره روز از نو روزی از نو مثلا برای من عود کرده دارم از اول شروع کردم درمانو و اینکه قرصاش هم نایابه کم پیدا میشه و...