2777
2789
عنوان

برام خاستگار اومده واقعا پسره چی پیش خودش فکرکرده اومده خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 55 پست
نگفتم منتظر التماس هستم! گفتم از این ناراحت هستم که به این روز افتادم منی که فکرمیکردم قراره با نامز ...

حق انتخاب داری اگه دوستش نداری رد کن ولی اگر میتونی باهاش کنار بیای و دوستش داشته باشی باهاش آشنا شو دیگه نمیتونی با سرنوشتت بجنگی دیگه خوددانی!

مرنج و مرنجان♡
براش شرط بزار ، بگو بشرطی ک ازم نخای فراموش کنم اونو، ما یه فامیل داریم شوهره خانومشو میبره سر خاک ش ...

اصلا نمیتونم کسیو کنارم قبول کنم از این ناراحتم که همه زندگیم بهم خورد و باز خاستگار دارم😔نه این پسره اینجوری نیست درک و شعورش خیلی بالاس خودش دیده من چقد گریه میکردم تا اخر عمرمم فراموش نمیکنم عشقمو ولی نمیتونم به کس دیگه ای فکرکنم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روحش شاد درکتون میکنم من خودمم همسر اولم عاشقش بودم از دست دادم شش سال در سوگش از خونه بیرون نیومدم ...

شما چند سالتون بود😭

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

خدانامزد شمارو بیامرزه من خودم۸ماهه که بادستای خودم خاکش کردم واقعادرکت میکنم و نمیگم برو ازدواج کن و بهش فکرکن شماهم به خودت زمان بده نمیدونم من حتی با یه مردهم صحبت میشم حس خیانت بهم دست میده شماروهم درک میکنم ولی اروم اروم باهاش صحبت کن شاید دوسه سال اگه تونستی باهاش کناربیایی زندگی جدیدتو شروع کن عزیزم اگه هم ن که میل خودته اینم بدون نامزدتو هیچوق نمیتونی فراموش کنی و همیشه تمام وجودت برای اونه ولی ادم گاهامحبوره کناربیاد!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خانوادم گفتن هیچ اجباری نداریم هرکار دوست داری بکن ولی ممکنه هیچوقت خاستگاری به این خوبی نیاد اونم ش ...

تا آخر عمرت میخای عذادار بمونی ؟ آدمها یکبار دنیا میان یکبار زندگی میکننن پس به خودت حق زندگی بده 

منم پدرم هنوز یکسال نشده فوت کرده دیگه چکار میشه کرد باید کنار آمد بنظرم شما غمت بریز تو دلت حتی جلو خایتگار یا شوهر ایندت نشون نده وگرنه زندگیت خراب میشه قطعا نامزدت دوست نداره بخاطر اون ناراحت باشی 

اگه طرف کیس خوبی که معلوم هست واقعا موقعیت خوبیه و از طرفی آدم هست که شمارو دوست داره وگرنه هر کسی بود پشت سرش نگاه نمی‌کرد می‌گفت حالا من قبول نکرد تا آخر عمر تنها بمونه ولی ایشون باز آمد و معلوم خودتون دوست داره و احتمال خدا قسمت شما رو بهم گره زده 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

کاش بری روانشناس یا تراپیست شمارو ببینه و بهتون مشاوره بده

کاملا بهتون حق میدم هنوز زمان زیادی نگذشته و شما تو مرحله سوگواری هستین....اما باید احتمال اینو داد ک ممکنه سالها بعد آدم پشیمون شه چرا بیشتر فکر نکرده

با خودشون مستقیما حرف زدین؟ 

روحش شاد درکتون میکنم من خودمم همسر اولم عاشقش بودم از دست دادم شش سال در سوگش از خونه بیرون نیومدم ...

من نمیدونم چرااینقد حس و حالتون رو دوس دارن شاید چون وضعیتمون مثل هم هس!ولی شدیدا احترام قائلم براتون!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

عزیزم جدا از بحث خواستگاری شما حتما برین مشاوره 

مشاور بهتر میتونه به خوب شدن حال روحیتون کمک کنه

اینجوری ادامه بدین از دست میرین

در مورد خواستگارتون هم با مشاور صحبت کنیدد

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

عزیزم 

خدا رحمتشون کنه 

ولی به نظرم یه کم هم منطقی فکر کن 

اگه یه در صد  امید به بازگشتش بود 

می گفتیم صبر کن 

پس به نظرم این  دوره رو تموم کن

زندگی جدید رو شروع کن 

چاره ای نیست به جز قبول واقعیت 

کاش بری روانشناس یا تراپیست شمارو ببینه و بهتون مشاوره بدهکاملا بهتون حق میدم هنوز زمان زیادی نگذشته ...

میرم.

نه حرف نزدم فقط یکی دوباری دیدمش چون نسبت خیلی دوری داریم اون دو بار هم خیلی نگام میکرد فکرمیکردم داره ترحم میکنه بیشتر بدم میومد

عزیزم خدا رحمتشون کنه ولی به نظرم یه کم هم منطقی فکر کن اگه یه در صد امید به بازگشتش بود می گفتیم ص ...

اخه نمیتونم فکراینکه چیزایی که با نامزدم تجربه کردم رو کنار یکی تجربه کنم خیلی بدم میاد حتی

من زندگیم افتضاح شده به زور خودمو میکشونم خیلی خستم گریه های دیشبمم برا همین بود چون خیلی دلم گرفته ...

قشنگم گاهی آدم حکمت اتفاقاتی برای آدم می‌افته نمیدونه . 

یه مثال از خودم بزنم من بچه ام در نزدیک چهار ماهگی از دست دادم . بخاطر ایست قلبی که هیچ وقت علتش معلوم نشد سقط کردم . همیشه ناراحت بودم و حس خلأ در زندگی بود که با هیچی پر نمیشد . همش به خدا میگفتم چرا اینجوری شد و... 

بعد در بارداری دومم برا اطمینان از سلامت قلب جنین به اصرار خودم رفتم برای اکو قلب. یه مادری اونجا بود که برای اکو اومده بود می‌گفت دکتر سونو بهم گفته قاب بچه ام مشکل داره اگر اینطوری باید بره سقط کنه. یعنی مادری در ۱۸ هفته بود باید میرفت یه کاری میکرد قلب بچه اش بایسته و بعد سقط کنه. 

نوبتش قبل من بود و متاسفانه وقتی اومد بیرون متوجه شد ت شخیص دکتر درست بود بچه باید سقط بشه. 

بعد اون زمان همش با خودم میگم من که قلب بچه خودش ایستاد و من فقط شاهد سقط اش بودم واقعا مردم و زنده شدم. الان اون بنده خدا باید چه بکنه .

اونجا فهمیدم خدا چقدر دوسم داشت که حداقل خودم نرفتم مانع زدن قلب بچه بشم و بعد بندازمش. یا مشکل قلبی دنیا بیاد و بعد فوت کنه و...

خلاصه گلم این اتفاق خیلی ناراحت کننده است و هر چقدر ناراحت باشی حق داری . اما سعی کن کم کم برگردی به زندگی ات. به آرامش برسی همون چیزی که قطعا نامزدت آرزو اش بوده برات فراهم کنه

اخه نمیتونم فکراینکه چیزایی که با نامزدم تجربه کردم رو کنار یکی تجربه کنم خیلی بدم میاد حتی

درک می کنم عزیزم

آخه این موقعیت رو از دست بدی 

شاید دیگه برات پیش نیاد 

بعد میشه دو سر باخت 

2810