2777
2789

اول بگم من نامزدم فوت شده و شکست خیلی بزرگی تو زندگیم خوردم و هنوز خوب نشدم.

این پسره قبل اینکه نامزد عزیزم بیاد خاستگاریم یکبار اومدن و همه هم خیلی موافق بودن ولی من عاشق نامزدم بودم و جواب منفی دادم خلاصه گذشت من نامزدم کردم و اون اتفاق وحشتناک افتاد و جگرگوشم رفت زیر خاک😔۱۱ ماه گذشته همون پسره اومده خاستگاریم باز.واقعا هم همه چی تمومه و ارزوی هر دختریه،پولدار شغل عالی خونه ماشین مودب چشم دل پاک حانواده اصیل ولی منی که دیشب اینقدر برای نامزدم گریه کردم که امروز با چشمای پف کرده اومدم دانشگاه چجوری میتونم به کس دیگه ای فکرکنم بعدم فکرنمیکردم باز بیاد خاستگاری.تازه یه روزم من جایی بودم داشتم خیلی برای نامزدم بی تابی میکردم و گریه میکردم این پسره هم اونجا بود چند بار دیدم داره نگام میکنه.مگه من میتونم اخه😔عشقم ببین منو به چه روزی انداختی

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادم گفتن هیچ اجباری نداریم هرکار دوست داری بکن ولی ممکنه هیچوقت خاستگاری به این خوبی نیاد اونم شرایط تورو قبول کرده و میدونه تو حال خوبی نداری.ولی من نمیتونم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

خدا رحمتش کنه، خب میتونی خیلی راحت جواب منفی بدی عزیزم، خواستگارت که بی احترامی نکرده بهت، درخواست ازدواج داره اونم بعد از یکسال، اون دیگه به نظر خودت بستگی داره

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

حال روحیت خوب نیس چون نمیخوای خوب بشی،به نظرم بیخیال این خاستگارت شو اونم بره پی زندگیش،خوش باشه

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
حق داری گلم ولی بالاخره شمام باید یه تصمیمی برای ادامه زندگی ات و حالت بگیری . خدا رحمت کنه ایشون رو ...

من زندگیم افتضاح شده به زور خودمو میکشونم  خیلی خستم گریه های دیشبمم برا همین بود چون خیلی دلم گرفته.خالم میگه اون خیلی عاشقته که بعد جواب منفی تو ازدواج نکرده و بعد اینهمه اتفاق و نامزدی تو بازم شانسشو امتحان کرده ولی من نمیتونم و ناراحتم که چرا این اتفاقا افتاد

روحش شاد درکتون میکنم من خودمم همسر اولم عاشقش بودم از دست دادم شش سال در سوگش از خونه بیرون نیومدم مادرم یک لباسی می‌خرید اینم حق رنگی نداشتند فقط مشکی 

پرده اتاق میزدم کنار چشمام از نور درد می‌گرفت فوری تاریک میکردم 

ولی دیگه نمیشد اینقدر مشاوره رفتم که دیگه تصمیم به ازدواج گرفتم چون هم سنم کم بود هم خانوادم از وجودم تو اون وضعیت داشتن نابود میشدن 

شما هم الان که زوده ولی بعدها انشالله با یک مورد خوب 

زندگی جدید میسازی

براش شرط بزار ، بگو بشرطی ک ازم نخای فراموش کنم اونو، 

ما یه فامیل داریم شوهره خانومشو میبره سر خاک شوهر قبلیش

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
خب پیشنهاد داده شما جواب منفی بدین ردش میکنین دیگه بعید بدونم التماس کنه🤨

نگفتم منتظر التماس هستم! گفتم از این ناراحت هستم که به این روز افتادم منی که فکرمیکردم قراره با نامزدم زندگیمو بسازم حالا همه چیز تموم شد و هیچوقت نمیتونم وگرنه کسی چاقو نگذشته روی گلوم نمیدونم چرا بعضیاتون اینجوری صحبت میکنید!

2810