2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب همون موقع پشت تلفن میگفتی دوست دارم بیام اما فلان مشکلو دارم نمیشه انشالله دفعه دیگه حتما میام

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

ی جا میگفته هرکاری میکنی فکر کن برا اهل بیت داری انجام میدی خونه تو تمیز میکنی فکر کن خونه ی اهل بیته پذیرایی میکنی فکر کن از اهل بیت داری پذیرایی میکنی..

بعد یه مدت برکتش میاد تو زندگیت...ان شاءالله 

میگفت غذای هرروزت و به نیت یک امامی درست کن.

حتی اگه میخوای اون سفره صلوات وبری برای رضای خدا برو نه برای اینکه بحثی درست نشه. الهی عاقبت بخیر و شادباشی زیر سایه امام زمان عج الله ماه بانو

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
حامله هستم من زیاد مجلساشونو دوس ندارم الان نرم جاریم گله می‌کنه پیش شوهرم و مادر شوهرم و ...

عزیزم الهی. خب بگین که خیلی حال ندارم ان شاءالله که قبول باشهگ برای منم دعا کنین♡

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
حامله هستم من زیاد مجلساشونو دوس ندارم الان نرم جاریم گله می‌کنه پیش شوهرم و مادر شوهرم و ...

بهتر که بگو کمرت درد می‌کنه نمیتونی بشینی ، یا بگو سر درد داری اونا تازه باید درکت کنن

بهتر که بگو کمرت درد می‌کنه نمیتونی بشینی ، یا بگو سر درد داری اونا تازه باید درکت کنن

ختم صلوات تو مسجد؟سمت ما ختم صلوات تو خونه ها برگزار میسه

اصن چی هس؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
2810