2777
2789

درس میخونم برای کنکور که مشغول کنم خودمو 

با مادر و پدرم کلی مشکل دارم 

افسردگی دارم

شرایط ازدواج یا از خونه رفتن رو ندارم

همینجوری زندم فقط زندگی نمیکنم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس از همین فرصت استفاده کن و خوب درس بخونم تا یه رشته و دانشگاه خوب قبول بشی

ادم افسرده حوصله خودشم نداره.. چجوری خوب درس بخونه اخه؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

خدایی چجوری با افسردگی درس میخونی؟

صفر نیستم رتبم خوب بود پیرا میرسوند  برای رشته تاپ موندم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

منم مث تواماما سریع سعی کن بری دانشگاه بری دانشگاه حداقل ی روز نیستی خونه قیافه نحس بقیه رو تحمل کنی

حداقل تا سال بعد مهر نمیتونم برم دانشگاه باید نتایج بیاد بعد

ادم افسرده حوصله خودشم نداره.. چجوری خوب درس بخونه اخه؟

میتونم بخونم جوری نیست که ۰ باشم همه شو بلدم فقط برای جمعبندی میخونم

پیراپزشکی میاوردم موندم برای رشته بالاتر

از این کلمه برای خودت بکار نبر ، همین که هی میگی ، بت میمونه و باور می‌کنی که افسردگی داری

بتونی باافسردگی مث اسی،، درس بخونی ینی ی ادم قوی... ـادمی ک افسرده نیس و درس میخونه،  کار سختی میکنه.. ولی ادم افسرده و درسخون یکار خارق العاده میکنه.... خیلیا نمبتونن.... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بتونی باافسردگی مث اسی،، درس بخونی ینی ی ادم قوی... ـادمی ک افسرده نیس و درس میخونه، کار سختی میکنه ...

ممنونم ازتون حالمو بهتر کردین🤍

معمولا هیچ کس به این نکته راجع ماها توجه نمیکنه

ممنونم ازتون حالمو بهتر کردین🤍معمولا هیچ کس به این نکته راجع ماها توجه نمیکنه

منم شرایطت تورو داشتم و نتونستم ادامه بدم.. براهمین میگم تو ی ادم خارق العاده ای... چون ادم افسرده دورازجونت ینی مرده متحرک..... اینک افسردگیت نشده ضعفت، و بهونه نداده دستت ینی تو بخای، بهمه چ میرسی... باحال افسرده میخونی درس،، فک کن حالت خوب شه چ میکنی.... 

2810