2777
2789

؟

کسی بوده بارداریش زیاد خورده باشه؟

من بخاطر تهوعم نوشابه زیاد میخوردم حالاهم دوغ

و‌ پیتزا و با سس هم یکمی زیاد خوردم چون غذای دگ‌رو‌میلم‌نمیگرفت

و از اول تا الان هم ترشک و لواشک زیاد میخورم

🙁

البته الان ۱۱ هفته م

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم آدم بالغ روهم زشت میکنه چه برسه جنین

غذاسای ناسالم باعث ایجاد خون کثیف میشه و تغذیه بچه رو خراب میکنه

استخوناش گوشتش رگش خونش داره توسطمواد مصرفی شما تشکیل میشه

کدوحلوایی و شلغم و سیب و خرمالو و اینا بخور

پیتزا با سس و اینا چیه🙁

ممکنه قند و فشار خودتم بره بالا خدای نکرده

بعدم نوشابه چه ربطش ب تهوع!!! غذاهای خشک مث بیسکوییت یا به‌بریان برا تهوع خوبه.

ببین توی باردار هر نوع رفتار فیزیکی و روانی و معنوی و مادی روی بچه اثر داره پس حسابی مراقبت کن.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
ربطی ب زیبایی نداره..سعی کن غذاهای مقوی و بدردبخور مصرف کنی..اینایی ک گفتی هیچ خاصیتی برات ندارن

میدونم😅 کلی میوه و اینا گرفتم متاسفانه بخاطر معده و تهوع نتونستم بخورمشون اگر بهتر بشم حتما تغذیه مو‌ بهتر میکنم

من مامانم روم همش هلومیخورد خیلی خوشگل شدم😍هلوبخور😍

آفرین منم

من رو بچم ایقد مراقب خوراکی ها بودم

الحمدلله بچمم قشنگ و نازه

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

خواهرم از وقتی قند روحذف کرده پوستش چنددد درجه روشن‌تر شده

دیگه حساب جنین رو بکن

اره عزیزم آدم بالغ روهم زشت میکنه چه برسه جنین غذاسای ناسالم باعث ایجاد خون کثیف میشه و تغذیه بچه رو ...

وای بخدا اجیل و کلی میوه گرفتم ولی تهوعم بد بود و هرچی معدمو سنگین میکرد و حالمو بد

بعدش هیچی نمیخوردم و ضعف میکردم اخرش پیتزا میگرفتم و میخوردم چون غذای دگ نمیتونستم

بعد برا اینک حس تهوع نگیرم و مایعات اصلا نمیخوردم نوشابه میخوردم🤦‍♀️ الان البته نمیخورم و دوغ ترش میخوردم

اگر زودتر تموم شه تغذیمو درست میکنم حتما

کلا چیزای سالم بخوری خیلی بهتر اما درحد هوس مشکلی نیست من حتی دکترم گفت یکم ازهرچیزی هوس کردی مشکلی نداره .ولی بیشتر چیزای،سالم سعی کن بخوری من تا پنج ماه کلا نوشابه نخوردم الان گاهی اونم با بعضی غذاها ی ته لیوان بیشتر سعی میکنم و میوه و غذاهای سالم بخورم مربا به خیلی میخورم تقریبا هرروز 

2810