2777
2789
عنوان

قرص سیپروهپتادین برای چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 26 پست
آخه من خیلی لاغرم. دارم ازدواج میکنم. باید چاق شم

من۴۴کیلوام😐😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم زینک رو گرفتم. اما چون عجله دارم برای چاقی. بنظرت فقط یک ورق از این قرص بخورم مشکلی نداره؟ دیگه ...

اگر عجله داری که سیپرو زباد کارساز نیست

جینسینگ بگیر، زود نتیجه میده ولی جوش میزنی! 

|که گــر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم|🍂💜🍂  "پاییز🍁
عزیزم یه ورق خوردنش هم عوارض داره؟

نه یه ورق عوارض نداره ولی به نظر خودت با یه ورق میخوای چیکار کنی؟ میشه ۱۰ روز اشکالی نداره اینم تجربه ای میشه واست.. ولی ب هیچ وجه بیشتر از یه ورق نخور

اگر عجله داری که سیپرو زباد کارساز نیستجینسینگ بگیر، زود نتیجه میده ولی جوش میزنی!

اره اینم شنیدم. اما خب قرص فت فست هم گرفتم دو روزه دارم میخورم اونا خیلی زود جواب میدن اما ماندگار نیست دیگه.بخاطر همین در کنارش زینک و این قرصه هم مصرف میکنم. هرروز پودر جوانه گندم هم دارم میخورم. 

نه یه ورق عوارض نداره ولی به نظر خودت با یه ورق میخوای چیکار کنی؟ میشه ۱۰ روز اشکالی نداره اینم تجرب ...

چشم. بنظرت با یک ورق حداقل ۳ کیلو نتیجه میگیرم؟ بخدا دیگه مصرف نمیکنم فقط این دو سه هفته خیلی مهمه وزنم بالا بره

چشم. بنظرت با یک ورق حداقل ۳ کیلو نتیجه میگیرم؟ بخدا دیگه مصرف نمیکنم فقط این دو سه هفته خیلی مهمه و ...

باید ۱۴ روز باشه .. ( اگه صبحانه کامل نخوری یعنی هیییییچ تاثیری نداره هااا باهاش اینو یادت باشه) همراهش با غذا پودر جوانه گندم هم بگیر و بریز رو غذات.. بله اونوقت تاثیر داره