2777
2789
آخه وقتی مجبور باشیم پروژسترون مصرف کینم دیگه دست ما نیست که.دکتر تجویز میکنه.دوست من تا هفته آخر با ...

من بارداری قبلیم خیلی زیاد استفاده کردم روزی۲ تا شیاف و ۲ تا آمپول، اونموقع اطلاع نداشتم دکترمم میگفت استفاده کن منم استفاده میکردم،

مهم همین سه ماهه اوله، بچه م پسره شانس من هیپوسپادیاس شد(مجرا ادرارش مشکل داشت) که زیر یک سال عملش کردن انقدر اذیت شد که نگو و دلیلش استفاده زیاد پروژسترون بود بخاطر همین ازش بدم میاد،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بارداری قبلیم خیلی زیاد استفاده کردم روزی۲ تا شیاف و ۲ تا آمپول، اونموقع اطلاع نداشتم دکترمم میگف ...

من عوارض و نمیدونستم.فقط دکتر گفته چون سخت باردار شدی باید تا پایان سه ماهه اول برای حفظ جنین شیاف پروژسترون استفاده کنم و بعد قطع کنم

من بارداری قبلیم خیلی زیاد استفاده کردم روزی۲ تا شیاف و ۲ تا آمپول، اونموقع اطلاع نداشتم دکترمم میگف ...

بارداری قبلیتون خونریزی داشتید یا لک بینی که شیاف میذاستید؟تا پایان چند هفتگی پروژسترون مصرف میکردین؟

من عوارض و نمیدونستم.فقط دکتر گفته چون سخت باردار شدی باید تا پایان سه ماهه اول برای حفظ جنین شیاف پ ...

نه عزیزم اصلا نگران نباش روزی یه دونه هیچ اشکالی نداره همه میذارن من الانم با یه دونه مشکلی ندارم،اونموقع زیاد استفاده کرده بودم منم بچه م آی وی اف بود بخاطر همین برا نگه داشتنش هر کار میگفتن میکردم، من سابقه سقطم دارم آمپول آنوکساپارینم میزنم همینام احتمال خونریزی رو بیشتر میکنن، خلاصه کلکسیون مشکلاتم😅

انشاالله بارداری خیلی خوبی داشته باشی عزیزم❤️❤️🌹 

نه عزیزم اصلا نگران نباش روزی یه دونه هیچ اشکالی نداره همه میذارن من الانم با یه دونه مشکلی ندارم،او ...

عزیزم.درکت میکنم .برای ماهایی که سخت باردار میشیم به قیمت جونمون هم شده هر کاری بگن میکنیم که فقط بچه برامون بمونه 🥺الهی خدا به هر زنی راحت و آسوده بچه سالم بده .به ما و نی نی هامون هم قوت قلب و سلامتی بده 

بارداری قبلیتون خونریزی داشتید یا لک بینی که شیاف میذاستید؟تا پایان چند هفتگی پروژسترون مصرف میکردین ...

چون آی وی اف بودم از همون روز اول باید شیاف میذاشتیم بعد لکه بینی پیدا کردم یادم نمیاد تا کی ادامه داشت اصلا چطوری بودم ۶ سال گذشته فراموش کردم🤦‍♀️

که آمپولم اضافه شد فقط یادمه دیگه نمیتونستم راه برم روزی ۲ تا میزدم انقدرم دردناکه که حد نداره! یادم نیست کی قطع شدن اما شیاف رو خیلی بیشتر ادامه دادم،

دکتر میگفت مهم همون سه ماهه اول بوده که زیاد استفاده کردی،

بنظرم شیاف مشکلی نداره آمپول بده

عزیزم.درکت میکنم .برای ماهایی که سخت باردار میشیم به قیمت جونمون هم شده هر کاری بگن میکنیم که فقط بچ ...

دقیقا بخدا آرزومه یه بارداری عادی داشته باشم با خیال راحت کارامو بکنم غذا بخورم هوس چیزای خوشمزه کنم و هیچیمم نشه مثل خیلیا که اطرافمون میبینیم، ولی خب برا ماهم اینطوریه، به قول شما انشاالله بچه سالم باشه🙏

دقیقا بخدا آرزومه یه بارداری عادی داشته باشم با خیال راحت کارامو بکنم غذا بخورم هوس چیزای خوشمزه کنم ...

بخدا حاضرم همه سختی هاشو به جون بکشم.فقط به سلامت بغلش کنم و دیگه با حسرت به بچه های مردم نگاه نکنم.دیگه خدا برای ما اینجوری خواسته خواهر جان.حتما در توانمون میبینه که اینقدر سختی میده بهمون.میدونه از عهده ش برمیایم.راضی ام به همه چیزش  🤲

بخدا حاضرم همه سختی هاشو به جون بکشم.فقط به سلامت بغلش کنم و دیگه با حسرت به بچه های مردم نگاه نکنم. ...

عزیز دلم❤️ قربونت برم حتما حتما به سلامتی نی نی خوشگلتو بغل میکنی و عاقبت بخیری و خوشبختیشو میبینی عزیزم❤️🌹

2810