2777
2789
وای من دمیترون میخورم نکنه ضرر داره؟

اگه با تجویز دکترون بوده نه.چون من دکتر واسم تجویز کرد متوکلوپرامیدو.الان تموم شده دیگه سر خود نخریدم مصرف کنم.تهوعم باز شروع شده اما تحمل میکنم تا برم سنوی ان تی و جوابشو ببرم واسه دکترم و بهش بگم ببینم واسم تجویز میکنه باز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۲-------یبوست خاهر، یبوست... ـهرچ بگین خوردم،، معدم معدم معدم😩😩😩😩😩

وای یبوستو نگو

سالاد میتونی بخوری برا یبوست؟ من نمیتونم

روغن زیتون هر شب بمال به کف پات و میگن یکمی هم تو ناف میگن بزن

ولی من خودم به سمت شکمم هم میزنم ک نرم‌ترش کنه

اب ولرم اگ میتونی صبح ناشتا بخور اب سردهم نباید بخوری 

اگه با تجویز دکترون بوده نه.چون من دکتر واسم تجویز کرد متوکلوپرامیدو.الان تموم شده دیگه سر خود نخرید ...

نه من از همین سایت از خانوما ک میگفتن گرفتم از داروخانه

ب ۶ برام اثر نمیکرد

دکترمم اصلا خوب راهنمایی نمیکرد دگ میخوام سونو ک دادم پیش دکتر دگ برم

برای سونو ان‌ تی اول ۱۲ هفته میرم‌ شما چی؟

وای یبوستو نگوسالاد میتونی بخوری برا یبوست؟ من نمیتونمروغن زیتون هر شب بمال به کف پات و میگن یکمی هم ...

ابم دیگ نمیتونم خاهربخورم.. ازبس یبوست دارم. تا خرخره پره گلوم... خیلی حال بدیه.. خدا نصیب گرگ بیابون نکنه.... سالادم سنگینه وااای. یچیزی نمیتونی بگی سذیع جواب بگیرم؟؟؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

وای یبوستو نگوسالاد میتونی بخوری برا یبوست؟ من نمیتونمروغن زیتون هر شب بمال به کف پات و میگن یکمی هم ...

انجیر که عالیه هر شب انجیر خیس کن با آبش بخور.واسه جنین هم عالیه

[QUOTE=361579974]ابم دیگ نمیتونم خاهربخورم.. ازبس یبوست دارم. تا خرخره پره گلوم... خیلی حال بدیه.. خدا نصیب گرگ بیابو ...[/QUOTحتما به دکترت بگو شاید یه دارویی چیزی داد بهت

خوش به حالتون .برای ماهم دعا کنید

منم ی زمانی جای شما بودم سختیشو کشیدم دیگه 

بچه دوممه بیشتر تو چالشم 

امیدوارم شما هم بگذرونید 

بلاخره همه باید برن این راهو

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25