2777
2789
من 14 هفتمه ، از پیاز درشت و سرخ شده متنفرم .. از گوشتم بدم میاد .. دوست دارم خونه بوی خوب بده مخصوص ...

راستی شما رفتید NT?جنسیت جنین رو حدس زدن؟از علایم اولیه تون هیچی کم نشده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته ۳۳ هستم برام دعاکن فرزندم بسلامتی بدنیا بدنیا ..انشاءالله شمام بارداری راحتی داشته باشی و ف ...

انشالله به سلامتی نی نی تون رو بغل کنید عزیزم.برای ماهم دعا کنید

من هفته ۱۲بارداریم ازهمچی‌متنفرم عاشق ترشیجاتم از اتاقمون از هرچی عطر و ادکلانه خوشبو کننده حتی از ح ...

عزیزم ایشالا که به سلامتی این دوران رو بگذرونی و ازش خاطره قشنگ بمونه واست

[QUOTE=361577422]من امروز اول هفته ی ۱۱ م شما چی😍 من تهوعم یکمیی بهتره  ولی غذارو‌ وقتی جای دگ غیر از خونه خو ...[/QUOT

منم اول هفته یازدهمم.شبا از شدت نفخ و دلپیچه به زور میخوابم روزا هم که از تهوع نمیتونم هیچی بخورم 

[QUOTE=361577422]من امروز اول هفته ی ۱۱ م شما چی😍 من تهوعم یکمیی بهتره ولی غذارو‌ وقتی جای دگ غیر ...

اگه دکتر مشکل گفت نداره یکم پیاده روی سبک بکن رو حالت تاثیر میذاره

من هر موقع خونه نشین میشدم بیشتر میشد این حالتام

اون نفخ رو هم درک میکنم خیلی بده 

راستی برای سونو و غربالگری کی میری؟

قرص دمیترون؟ دگ چیا داده برا تهوع ؟ ایشالا سری تر تموم بشه هفتهی چندی؟منم روزی دوتا قرص دمیترون میخو ...

من دکتر روزی یه دونه متوکلوپرامید داده بود که اونم تموم شد بهتر بودم باهاش.ویتامین B6هم داده هر شش ساعت برای تهوع خوبه

۱۲-------یبوست خاهر، یبوست... ـهرچ بگین خوردم،، معدم معدم معدم😩😩😩😩😩

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

۱۲-------یبوست خاهر، یبوست... ـهرچ بگین خوردم،، معدم معدم معدم😩😩😩😩😩

من شیاف پروژسترون دارم هر شب.اصلا یبوست نگرفتم.به جاش خیلی هم روانم.اما معده درد و نفخ و تهوع و دلپیچه و خستگی امونم و بریده 

من شیاف پروژسترون دارم هر شب.اصلا یبوست نگرفتم.به جاش خیلی هم روانم.اما معده درد و نفخ و تهوع و دلپی ...

شیاف خوبه برا یبوست،، بذارم؟؟؟؟ خطرناک نباشه برامن

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

2810