2777
2789

من 14 هفتمه ، از پیاز درشت و سرخ شده متنفرم .. از گوشتم بدم میاد .. دوست دارم خونه بوی خوب بده مخصوصا شوینده کلا به تمیزی بیشتر از قبل اهمیت میدم .. با کوچکترین بوی بد شدید اوق میزنم .. دو روز پیش سر درد شدید داشتم .. الآنم یکم کار میکنم کمرم درد میگیره 

من 14 هفتمه ، از پیاز درشت و سرخ شده متنفرم .. از گوشتم بدم میاد .. دوست دارم خونه بوی خوب بده مخصوص ...

من کلا از همه چیز متنفرم حتی از خونه م،از بوی شوینده از لباس هام از همه غذاها.کمر درد دارم چند ساعت اول صبح.حالت تهوع و خستگی که از اول بوده و هنوزم هست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 14 هفتمه ، از پیاز درشت و سرخ شده متنفرم .. از گوشتم بدم میاد .. دوست دارم خونه بوی خوب بده مخصوص ...

منم همین علایم داشتم سر جفت دخترام 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

من کلا از همه چیز متنفرم حتی از خونه م،از بوی شوینده از لباس هام از همه غذاها.کمر درد دارم چند ساعت ...

طبیعی عزیزم میگذره 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

من هفته ۱۲بارداریم ازهمچی‌متنفرم عاشق ترشیجاتم از اتاقمون از هرچی عطر و ادکلانه خوشبو کننده حتی از حموم کردن متنفر شدم دو روز یبار بزوور میرم 😭🥲قبلن اینا اولویاتم بودن ب روز درمیونم‌میرم زایشگاه بستری میشم بخاطر فشار و ویار بدم ب شوهرمم ویار دارم تا میاد خونه بالا میارم🥲

❤️

من هفته ۱۲بارداریم ازهمچی‌متنفرم عاشق ترشیجاتم از اتاقمون از هرچی عطر و ادکلانه خوشبو کننده حتی از ح ...

سر دخترم اینجوری بودم 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه
چرا همچی داده ولی تا سرم و امپول نزنم حتی نفس نمیتونم بکشم کلا بی قرارم بخصوص واسه خوابیدن اصن نمیتو ...

قرص دمیترون؟ دگ چیا داده برا تهوع ؟ ایشالا سری تر تموم بشه هفتهی چندی؟

منم روزی دوتا قرص دمیترون میخورم 

2810